AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Akşama doğru ezan okunmadan 1-2 saat önce yürüyüş yaparsan ve yediklerine dikkat edersen 10 dan fazla bile verirsin
Gerçelten mii? Verirsem çok güzel olur ya hele 15 külo versem mükemmell olurr
Tabikide bunun canlı kanıtı benim annem 90 kilodan 70 kiloya düştü ramazanda başlamıştı ramazanda midesi baya küçülünce istediği kiloya ulaşmak için biraz daha dikkatli oldu yani anlayacağın bu kiloya 1-1.5 ayda ulaştı
Ama istikrarlı olman gerekiyor asla pes etmeyeceksin neyse bugün yiyeyim yarın başlarım diyemezsin bunu diyen biri asla zayıflamayaz
Peki toplam ramazanda kaç kilo verdi? Bide sabaha kadar uyumasam sabah 7 gibi uyusam bu kilo vermemi engeller mi? Çünkü sabah uyansam zaman geçmez bide az yiycem çok zorlanırım. Yani sahurda türk kahve hurma yesem egzersiz gilan yaparım diye düşünüyorum
Annem Ramazanda 14 kilo verdi sabaha kadar uyumazsam bir şey olmaz dediğin gibi 7 gibi uyursun. kalkınca da seni yoracak çok şey yapmaman gerekiyor çünkü akşama doğru yürüyüş ya da herhangi bir yağ yakma egzersizleri yapacaksın daha erken yaparsan çok halsiz kalırsın ve oruca dayanamazsın sporunu orucunu açmaya yakin yapacaksın bitirdikten sonra iftara da bir sürahi suyla otur yemekten çok suya önem ver annem bir sürahi ile otururdu ve çoğunu kendi içerdi limonlu su, Türk kahvesi, yeşil çay bunlarin diyette çok faydası olur sana
Kendini çok zorlama her şeyi bir anda yemekten vazgeçme karbonhidrati azalt bence zayıflamanın formülü biraz da salata bol bol yeşillik yiyeceksin o kadar çabuk karnını doyuruyor ki hemen kalkıyorsun sofradan ama kalori sıfır
Anneniz normal yemek yemedi mi su ve salata mı yedi sadece? Birde sahur yapmış mıydı?
Hayır tabikide yedi ama çoğunlukla protein ağırlıklı zaten hiç yemeden zayiflayamazsin vücut yağlarini eritebilmek için vücuda besin gitmesi lazım eğer bir şey yemezsen metabolizma hizin yavaşlar bu da aynı kilonuzda kalmaniza sebep olur. Mesela sahurda bir yumurta domates salatalık bol yeşillik, hurma bol bol su Türk kahvesi ve bir dilim ekmek gibi malzemelerle bir sahur yapabilirsiniz annem öyle yapmıştı akşamlarında çoğunluk protein ve sebze ağırlıklı beslendi bir de bir tabak dolusu salata. Salataya ağırlıklı veriyordu ki yemeği bittiğinde bir daha canı çekmesi diye zatn hemen doyuyordu bu şekilde zayıfladı her gün ikindin yürüyüşünü yaptı aksatmadı
Sahur yapmamayı düşünme bile eğer zayıflamak istiyorsan ve spor yapacaksan sahur çok gerekli tüm gün enerjini o sahurda yediklerinden alacaksın
Spor yapmadan zayıflamanın bir kötü yanı da vücudunda sarkmalar ve çatlakliklar meydana gelir hoş durmaz sen ciddi kilo vermek istiyorsun ve bu sporsuz asla olmamalı
Evet iftardan önce yarım ya da 1 saat yürürüm sonra arttırırım. Ama bilmiyorum sahurda yumurta yemek normal zamanda midemi çok bulandırıyor hurma ve türk kahvesiyle yapsam da olmaz mı acaba? ya da tek ögün? İftarda düzgün yesem yinede olmaz mı? Ve anneniz sahura kalkıpta mı yiyordu yoksa duruyor muydu sahura kadar uyumadan?
Alışkın değilsen yeme tabiki ama bir tane haşlanmış yumurta seni tok tutuyor. Sadece hurma ve Türk kahvesinin sana yeteceğini düşünmüyorum gün boyu tükenen enerjin ile beraber aksam yemeklere saldirirsin o da senin kilo vermene engel olur aksine alırsın
Annem uyuyordu sahura kadar çünkü sabah uyuyacak pek vakti olmazdı ne kadar oruç tutsa da bir anne olarak sorumlulukları var öğlen uyuyordu genelde 1-2 saat
Anladım şimdi instagramda bi sayfada sahuru sadece suyla tutunca oruç daha kolay geçiyor diye bi yazı okudum karar veremedim ne yapsam diye ama aşagıda bi kızda 14 kg vermiş ben bi 20 filan verir miyim acaba kilom daha çok ya?
Ayda 10 kilo vermen idealden de fazla, çok çalışman gerekecek.
Ama kilom çok
Sağlığından olursun, sarkma olur. Sonra bir de onlarla uğraşırsın. Acele etme, 2 ayda 20 kilo ver ne güzel
Hemen vermek istiyorum yaz geliyor yazın sıcagında yürümek istemiyorum ondan. Hem sporda yapıcam
Onun için geciktin, Ocak ayında aklın neredeydi? Yaz ayı sezon Haziran'da başlıyor. Daha 2-3 ay var
Yaa işte hep erteledim başlayamadıım :(:(( ondan pişmanım zaten
Çok aç kalacaksın, çok halsiz olacaksın. Yeri gelecek bayılacaksın ve belki de hasta olacaksın. Aylık 10 kilodan fazla vermek çok büyük disiplin ister. Çok tecrübe ister çünkü muhtemelen daha önce yapmadın ve sağlık kontrolü ister. Bilmediğin yola girme. Eğer 10-20 kiloyu sırf yağdan kaybedersen yeter de artar bile. Bikini mankeni gibi olursun
Ne 10 20 si tam 35 kg vermem lazıım :((( ama tabi bunu in bi 10 veya 15ini ramazanda vermek istiyorum
3 ay zamanın var, her ay 10 kilo verirsen 30 yapar. Daha ne istiyorsun. Ne bu yaza ince girme merakı? Çok mu yalnızsın, birilerini etkilemen mi gerekiyor
Hayır ya dedigim gibi yazın sıcakta yürüyüş yapmak istemiyorum. Bide artık zayıf görünmek istiyorum kendimi hiç begenmiyorum giydiklerimi kendime yakıştırmıyorum ondan. Eger dedigin gibi 3 ayda 30 versem mükemmel olucakk
Başarılar :D
Teşekkürlerrr 😆
10 verirsin ben vermistim 😂
Cidden miiii
Evet ama cok az ye spor yap bol su ic gidiyor
Sen kaçtan kaça düşmüştün
Ben 74 den 60 a dusmustum
Ramazan boyunca hiç bozmadın mı yani her gün mü iftarda ölçülü yedin? Sahur yaptın mı neler yedin? Ve spor yaptın mı? Çok iyi vermişsin
Spor cok yaptim ben ramazanda tatlidan vazgecemiyordum o yuzden biraz corba icip bir iki catal da diger yemeklerden alip bir dilim tatli yiyordum 😅sahur yok sahuru biberli yogurt yiyerek de geciriyordum 3 gunde 1 yemekten 1 saat sonra ve sabah kalkinca spor yapiyordum vucudumu tas gibi yapmisti yemekten sonrakinde spordan once tarcinli turk kahvesi ic mutlaka
Ya ben sabaha kadar uyumayı düşünmüyorum çalışmadıgım için sabah uyucam yoksa sabah kalkarsam dahada zorlanırım bu sefer. Ondan sabah uyuyacak olmam kilo vermemi engeller mii? Sabah 7 gibi uyusam? Bide sahurda türk kahve ve 1 hurma yesem ondan sonra egzersiz yapsam?
Olur tabiki kalori abartmadigin surece verirsin
Anladım teşekkürler
Akşam iftarda yemek ortasında glifor 1000 lik iç 1 aya 15 kg verirsin
O neykii?
Diyabet ilacıymış benle ne alaka
Yediğiniz yemekteki Karbonhidrat besinleri öldürür. buda kilo almamanızı engeller. Bi zararı dokunmaz
Hadi yaa iyiymiş ama özellikle diyet yapmadıgım günler almamsk için daha iyi olur
sadece akşam yemeğinin ortasında almalısınız.
Anladıım teşekkürler
Rica ederim.
Yok allah allah islam müslümannnnn diyenler kilo alır.
Konuşmak ister misin diyetisyene gidiyorum bn ramazana özel liste alıcam çarşamba günü
verilmez spor yap kanka boyun kaç
Çogu kişi verilmez demiş sen verilmez diyon
Ay çogu kişi verilir demiş olucaktı
ramazanda kilo verilmez bu nettir kim me derse desin
Verilir. önemlş olan aç kalmak. Aç kalmaya alışmak
Neden aç kalmak önemli? Aç olumca yag yakımı hızşanıyor ondan mı dedin?
Tabikide. Vücuda enerji alacağı besin girmeyince depodan harcamaya başlıyor. Dikkat et aç kalmaktan kastım bayılana kadsr beklemek değil ha 🤣
Hıım anladıım. Peki ben çalışmasıgımdan sabaha kadar durucam güneş çıkınca uyuyucam 7 gibi o kilo vermemde olumsuz etki yaratır mı? Sahurda türk kahvesi içip hurma yesem 1 tane bide egzersiz yapsam nasıl olur? Çünkü gece uyusam akşama kadar vakit geçmez
Ne zaman uyursun ne zaman ne yaparsın onu bilmem. Önemli olan toplamda az yemek. Azdan kastım minimum
Aynen az yerim zaten ben yedim mi diyette zaten çok az yiyorum.. kilo vermem durmasın en çok korktugum o çünkü
Senin elinde
Nası benim elimde bi bakmışsın durmuş.. oluyor öyle benim elimde olmadıgı için istemiyorum durmasını zaten
Senin elinde senin 👍🏻👍🏻👍🏻 inan
Verilir
Verilir
Abartmazsan verirsin
Nasıl abartmazsam
Sahur ve iftarda yemeyi
Boy neki
Oruç tutmuyorum