Bırakmayı çok istiyorum ama başaramıyorum bir türlü, 25 yaşındayım ve 6 yıldır kullanıyorum.
Üstelik fiyat yüksekliğinden dolayı tütüne geçtim 6 aydır ve boğazımı çok kötü yaptı, kalbimde bile ağrı hissediyorum sık sık...
Bırakmayı çok istiyorum ama başaramıyorum bir türlü, 25 yaşındayım ve 6 yıldır kullanıyorum.
Üstelik fiyat yüksekliğinden dolayı tütüne geçtim 6 aydır ve boğazımı çok kötü yaptı, kalbimde bile ağrı hissediyorum sık sık...
Sigara bırakma planı diye bir şey yok bırakıyorum diyeceksin ve içmeyeceksin. İlk başlarda kendini çok boşlukta hissedeceksin hatta ağlama krizi bile gelebilir ama ağla sıkıntı yok aksine rahatlatıyor insanı. 1 haftayı geçirdikten sonra sakın sigara içenlerin yanında durmam deme dur ki iradene daha iyi sahip çıkarsın. Ben yaptım oldu. Ayda bir kere istediğin pahalı bir şeyi al kendine buda motive ediyor
Ağlama krizinden ziyade öfke ve titreyerek markete gitme krizi oluyor bende.
Pandemide bir ara denedim ve sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen gece üçte 45 dakika yürüyüp benziliğe sigara almaya gitmiştim o kadar dayanamıyorum...
O zaman psikologdan destek almalısın
Devlet hastanesinde sigarayı bıraktırma kliniği varmış, yarın için randevu aldım ama hiç inancım yok işe yarayacağına 😔
İnsanlar başarıyor sen neden yapamayasın az inan kendine bu ne umutsuzluk. Önce kendine inanacaksın sonra başaracaksın. Yapamam dersen zaten yapamazsın
Cevap
6Cevap
Önce filtreli ağızlık alıyorsun nikotini değil dumanı çekiyorsun sadece, sonra alışkanlıklarını değiştirip sigarayı kafandan atıyorsun.
Akupunktur ile çok çok kolay ve rahat bırakırsın bence tanıdığım bir çok kişi için bu yöntemi tavsiye ettim ve bıraktılar denemeye değer
Bırakamadkm😑
Hiç kullanmadım
Nikotin sakızı
sigara içmiyorum, oyuncak laıyorum kendime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?