arkadaslar 75 kiloyum ama kollarim belim vs hala incecik doktora gittim kemiklerin cok kalın kilom ondan fazla gözüküyor dedi boyum 1.66 böyle bisey olabilir mi

arkadaslar 75 kiloyum ama kollarim belim vs hala incecik doktora gittim kemiklerin cok kalın kilom ondan fazla gözüküyor dedi boyum 1.66 böyle bisey olabilir mi
Kızın kolu normal çubuk gibi olması gerekmiyor insanda bir kas sistemi var. Olabilir.
Aslında tartı rakamına göre kilo alıp vermek zaten sağlıksız.
Mesela sen 75sin diyelim aynı boy başka biri 60 ama eğer senin kas oranın fazlaysa ve onun yağ oranı fazlaysa sen zayıf/fit o şişman durur.
Aynı şekilde kemiklerde etken.
Genelde vücut kitle indeksi hesaplamasına sporcularda uymaz mesela. Adam ful kas veya görünümü fit fakat BMI bakıyorsun obez aralığında.
Bunlar aynı ağırlıkta kas ve yağ oranı farkının değişime etkisi

Yani tartıdaki kiloyu önemseme. Normal.
pek ince değil kanka benimkini atim bak

eskiden etli butluydu kollarım manitom bayılırdı bence seninki ideal
Cevap
53Cevap
Evet normal
Kolların o kadar da ince değil arka kolundaki sarkan yağlar belli oluyor. Tenini cimcikler gibibtutmaya çalıştığın zaman yağ dokusu hissediyorsan zaten ya yağlı ya ödemli olur ama sadece deri geliyorsa kolların çalıştığı için yağların başka yerde birikmistir belki. Bizim hoca kolari artık tahtada yazı yazmaktan kolları bacakları zayif dizden ve boyundan aşağısı yağlıydj mesela.
Evet olur ben de kaslıyım mesela belki kemik ağırlığım da vardır üstüne.. yani köloma göre aşırı zayıf duruyorum o değil de kolunun üstü neden mor
Kemikler ağır gelmez. Çok hafifler. İç organların yağlanıyor. Kilo aldığın belli olmuyor o yüzden. İçinde sıkışma oluyor yani.
Okurken çok güldüm dhdkdk çok iyi yorum DIDHDKSB
@Andromedadanbirkız 😊
Olur tabikide..
Kemiklerin iri ve kalın olduğu şçğn kilonu pek gösteriyorsun bak ne güzel işte Boyle daha iyi 😊
Bi tokatla amel defterimizi kapatırsın resmen
:)) cok güldüm. olur tabı neden olmasın. cokta guzelsın saglıklı ol gerısı boş.
Yağ oranın düşüktüt doktorun dediğinide ortaya koyarsak normal
Fake soru 😂 kemikler ağır geliyormuş 😂😂😂😂 bunu bizim prof'a göstersem iyi güler 😂 postunu bizim tıp fakültesine latife olarak aşmak istiyorum 😂😂
sadece kolunu çekmişsin. yağ toplanma bölgeleri değişebilir. vücudunun diğer bölgelerini bilmiyoruz.
Kalçaya gobeğe veriyordur kadınlarda o kilo bayağı kilo yani
Nereye incesin la pehlivan kolu gibi kolların var masallah
Olabilir tabiki kolların ince olması balık etli olmanın gostergesidir.
Fotoğrafta görünen kolların çok ince görünmüyor. Ayrıca zayıf görünmen daha iyi değil mi
Eğer sadece bir koldan ibaretsen evet gerçekten çok ince görünüyorsun 🤣🤣
Kemik yapınla, kilonun vücuduna dağılım oranıyla alakalıdır. Ne kadar güzel işte.
Çok ince değil bence
Benim kolum seninkinin yarısı
Benimde
Belki ödemin vardır veya kilom bölgeldir. Ya da doktor haklıdır. Sen neden şikayetçisin ki?
Bence normal. Beyaz tenlilerde böyle görünüyor olması normal
vücuduna alıyorsun demekki bel çevren ya da basenlerin. İkisinden birinde toplanıyordur yağlar
Bacakların kalın olabilir mi? Ben 53 kilo iken bacaklarımı gören 55 kilo derdi üst bölgemi görse biri sadece 40 kilo sanardı öyle idim hani
olur gövegin vardir ya da basenlerin kalındir kilon oralardadie olabilir
Ne guzel iste hem boylu poslusun hem de incesciksin aksine daha hosnut olman lazim bu durumdan🤗
Belki bacakların kalın, belki basenlerin geniş.
Normal. Kemikler ağır olabilir. Onun dışında kas yağ oranı ve dağılımıyla ilgili bir durum.
Kemik yapın kalın kilon o yüzden fazla. Ama gayet iyi
O kiloda gözlerinin hala yüzünde iri kalmasına şaşırdım nerene gitti o kadar kilo tam kıskanılacak kız tipisin 😂😂
Evet benimde tipim tam tersi elfler gibiyim. Boy yok kilo yok ama göbek çıkık kollar kalın ver sarkık popo meme yok. Erkeklerin tipi bile benden daha şekilli
askim kendini üzme öyle degilsindir hem hicbirimiz mükemmel degiliz
Sağol aşko napalım aynen öyle yapcak bişe yok
Evet bende 95 kiloyum ama 83 84 falan gösteriyorum.. eğer fit olursan kilondan daha az gosteririsin
Gerçekten çok ilginç ciddi mi
anlamadım askim ben de ya
bu kollarla nasil 75sin ya
bilmiyorum
kilon nereye gitmiş popona mi
Kolarin incecik değil askim
kalın da degil askim
Kalın aşırı kalın değil evet ama normalden biraz kalin
Bence 75 boyuna göre fazla
spor yap
Vücut gelişir
Gayet normal bence