Bence kafaya takma ya genelde çok zayıf ve cok kilolu insanlara baskı yaparlar sana da öyle yapmışlar sanırım ki kafaya takmissin öyle bir şey mi oldu yoksa kendi kuruntun mu?
Bence de ya takıntı yapma internetten araştır. Ama sağlıklı kilo nasil alınır diye araştır. Bak ben çocukken çok zayıftım. ortaokulda da öyle sonra kilo almaya başladım ama bu sefer de fazla kilo aldım jdhdhs yani bazen iyi olmuyo.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normalde boyun kilon orantili ama vucut tipinden kaynakli sanırım belin birazcık kalçana oranla kalın.
İnce olması için kaç cm olması gerek
57 60 arasında
Anladım teşekkür ederiim
Rica ederim
Çok ii durumdasın popoda biraz daha büyük olsa ooof 😬
Inşallah dkdkskskdk
Amin 😬😬
Boyuna göre zayıfsın aldıgın güne belle gelmez bel ince olsun diosan sporlu kilo al
Ve kalcana göre belin zaten ince
Sadece kalça ve bacak çalışıyorum düzenli olarak
bence sayılırsın gayet güzel kilon var tebrik ederim
🙂sen iste yeterki sayarız😅
Jdjskdkf teşekkürleer
Keşke direk resim koysaydın
Direk resmi mi direkt resmi mi
Direkt resim koysaydın keşke
Görmek lazım foto yok mu
Yok
Atarsan olur 😁
iyisin sproda yapıyorsan güzel
Yapıyorum ama sadece kalça ve bacak çalışıyorum kilo almaya da çalışıyorum
anladım
Bence sayilirsin kilon da boyuna göre gayet iyi 👍
Biraz zayıfım gibi :(
Bence kafaya takma ya genelde çok zayıf ve cok kilolu insanlara baskı yaparlar sana da öyle yapmışlar sanırım ki kafaya takmissin öyle bir şey mi oldu yoksa kendi kuruntun mu?
Herkes ileride alırsın diyor ben yıllardır takıntı yapıyorum baya da iştahlı olmama rağmen kilo alamıyorum
Bence de ya takıntı yapma internetten araştır.
Ama sağlıklı kilo nasil alınır diye araştır. Bak ben çocukken çok zayıftım. ortaokulda da öyle sonra kilo almaya başladım ama bu sefer de fazla kilo aldım jdhdhs yani bazen iyi olmuyo.
Kdkdkkddkkd insallah iyi olur yaa
Güzeel..
Ama kırarım o beli..
Meclise yasa teklifi sunduk cevap bekliyoruz 😃
Sevgilin yok mu git ona sor
Sevgilim kalın olduğunu iddia etti dkdkdkdkdk o yüzden soruyorum yoksa barışığım kendimle
Peki sevgilinin kendi beden ölçülerini millete sunup oylamaya çıkardığından haberi var mı?
Görmek lazımdı 😁
Evet
Sayilir hcjdsv
Kesinlikle 😂
Güzel bence
Evvet
Harikasın
ölçüler harika :P
Sayılırsın
Baya incesin
Evet kilo almaya çalışıyorum hedefim 55
Alırsın ya