AKCİĞER KANSERİ?

merhaba arkadaslar ben 18 yasında lise öğrencisiyim gecen sene babamda cıkan apse seklinde bir büyüme sıkıntısı bizi cok zor durumlara soktu. Babamın göbek bölgesinde cıkan kırmızı sislik amliyat sonrası patljiye gnderildi ve maalese ki YUMUSAK DOKU KANSERİ olduğu ortaya cıktı babam bu olumsuz sonuctan sonra sigarayı bıraktı 1 senelik bir tedavi sonrası yumusak derideki kurudu fakat bu seferde korktugumuz sey basımıza geldi AKCİĞERİNE sıcramıs ben babasın asık bir kızım babam benim için hersey ve daha 41 yasında bu hastalık onu cok erken yakaladı Rabbime her zaman dua ediyorum babama ve tüm kanser hastalarına sifa versin diye. Gecelerce bu kanser illetini arastrdığım oluyor amahep olumsuz seylerle karsılasıyorum. 2 ay önce arkadasımın babası kanserden öldü ve o da AKCİĞER kanseriydi şu an yanında staj gördüğüm ablanında babası kanser 70 yasındaymıs babası. ablada babmın arkadası ama babamdan yasca büyük onun babasının durumu kotymus ve ondada ilk yumusak dokuda cıkmıs 17 sene sonra akciğere sıcramıs bana yardımcı olablecek bu konuda beni aydınlatabilicek yos göstericek abilerim ve ablalarımdan yardım istiyorum ailenizde cevrenizde böyle bir drumla karsılasıp sonucu iyi olan varmı. ben babamı kaybetmek istemiyorumm..
AKCİĞER KANSERİ?