Kira sözleşmesini kaybeden bir kiracımız var. Evden çıkmalarını istiyoruz ancak aradığımızda 'biz evden çıkmıyoruz bizi bi daha aramayın' dediler.. hem kiralarını düzenli ödemiyorlar , hem de evden çıkmıyorlar :/ Evden çıkmalarını nasıl sağlayabiliriz?
Ne utanmaz insanlar var ya cökmüsler resmen milletin malına kira bari öde, hukuki haklarınız var sonuna kadar kullanın ayrıca keyiften ödemiyorlar sanırsam cıkarılırlar
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keyiften ödemiyorlar zaten.. tanıyoruz kiracıları.. zaten vermesi gereken ücreti biraz indirmiştik onu bile ödemiyorlar.. eve bakmaya geliyolar gelenlere kapıyı açmıyorlar..
Kira sözlesmesi sizde de mi yok bence onlar da var ama bilerek öyle diyorlar, yinede hic farketmez atın gerekirse sokakta kalsınlar öyle kiracıyı hic bir ev sahibi kabul etmez
Biz de kopyası yok fakat kaybeden tarafta kendileri.. evden çıkmamak için her bahaneyi bitirip sonra böyle terbiyesizlikler yapmalarına diyecek söz bulamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne utanmaz insanlar var ya cökmüsler resmen milletin malına kira bari öde, hukuki haklarınız var sonuna kadar kullanın ayrıca keyiften ödemiyorlar sanırsam cıkarılırlar
Keyiften ödemiyorlar zaten.. tanıyoruz kiracıları.. zaten vermesi gereken ücreti biraz indirmiştik onu bile ödemiyorlar.. eve bakmaya geliyolar gelenlere kapıyı açmıyorlar..
Kira sözlesmesi sizde de mi yok bence onlar da var ama bilerek öyle diyorlar, yinede hic farketmez atın gerekirse sokakta kalsınlar öyle kiracıyı hic bir ev sahibi kabul etmez
Aslında ablam bunların yanında çalışıyordu fakat kendileri kaybedip suçu ablama attılar.. :/
Neden öyle bir sey yaptılar ki iftira atmak cok mu güzel bir sey onlara göre
Bi bilsem neden böyle bi şey yaptıklarını.. kötü bi şey demek istemiyorum yaptıkları çok terbiyesizce..
Mahkemeye verirsiniz ama kolay bi işlem değil yasalar biraz daha kiracidan yana
Söyle ki düzenli kira vermiyorlarmış, arayıp söylenildiğinde ise 2 3 ay sonra veriyorlarmiş..
Bunları ispatlı bir şekilde mahkemeye götürün delil olarak ama evden çıkartma işlemi biraz zaman alır malesef
Eğer satacaksanız da satılığa kiracısı olan daire diye verebilirsiniz yani kiracilida satilir
Kiralarını düzenli ödememeleri üzerinden hukuk yoluyla zaten evden çıkarabilirsiniz.
Neden çıkarmak istiyorsunuz?
Satmamız gerekiyor.. 🙂
Mahkemeye verin
Ara polisi
mahkemeye verin
Sizde kopyası yok mu
Bizde de kopyası yok.. fakat kendileri kaybettiği şeyin suçunu bize atıyorlar.. biz hırsızmışız..
Sizin de kopyasını almaniz lazim. Kontrat yoksa o zaman kacak kaliyolar gibi oluyo
Biz de kopyası yok fakat kaybeden tarafta kendileri.. evden çıkmamak için her bahaneyi bitirip sonra böyle terbiyesizlikler yapmalarına diyecek söz bulamıyorum
Polis çağır. Evde kacak kalıyor de
Bizden yana sıkıntı olur mu? Bunu merak ediyorum
Yoo.
Teşekkürler