Soguksan işin kendini nekart kötü olabilir Sonuçta sinir boşalması vücut gevşedi saldı kendini oturun kaldın uyuştun dokuncak kan dolaşımı olcak geccek
Ya bi dönem bende yaşamıştım atladım şükür kafanı dağıtıcak yaptığında mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış ailenle konuş o an kötü hissettiğinde konuşmak çok iyi geliyo birileriyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlaç ya da dikkatini verebileceğin birsen kes vermelisin ne bilim saymak müzik açmak ya da biriyle konuşmak.
Toplayamıyorum kendımı uyustu her yerim sesim cıkmıyo ayaga kalkamıyorum bacaklarım uyustu
Nekadar suruyor budurum
1 saattir boyleyım
Bir duşa gir biraz dur ama baska biseyler düşün.
Sonra bir sakinlestirici al
Ayaklarım uyustu oturduğum yerden kalkamıyorum evdekilerde uyuyo kaldıramam ılk defa böyle oldu sebebını sorarlar dıyemem
Kalkıp suya gir
Busekilde ya da uzan geçmesini bekle sate n uyursu o ara
Yok hareket edemiyorum asla canım yanıyor
Valla ona yok buna yok ara ambulansı gelsin ya da evden birini kaldir
Yazıyorsun konuşuyorsun bişey aldinmi
Oturdugum yerde kaldım işte bı haber aldım ne evdekileri kaldırabılırım nede ambulansı ariyabilirim
Beklee geçer sinirlerin bosalmistir uyustuysa ovsla dökün kan dolaşımını sala maya çalış geçer ine fala dürt
Tamam sagol denım
Soguksan işin kendini nekart kötü olabilir
Sonuçta sinir boşalması vücut gevşedi saldı kendini oturun kaldın uyuştun dokuncak kan dolaşımı olcak geccek
Yok kalkabıldım direkt zaten soguk suya attım kendimi sımdılık iyiyim ama yaşadığımı nasıl atlatırım bilemiyorum sagol vaktını de aldım
Takma bence sevin
Kurtulmussn
Neyden dolayı atak geçirdin
Sevdıgım dedıgum adam kac kızla yatmış videolarını ızledım
Ve asla öyle bırı deıldı nişanlıydık
Hass kanka sana ağır karaktersizi gelmiş
TToplayamıyorum kendımı uyustu her yerim sesim cıkmıyo ayaga kalkamıyorum bacaklarım uyustu
Kanka nişan ne zaman atıldı
1 hafta oldu
Nişan gecemiz gitmiş ona
Ve sen videoları gördün kanka bu karaktersizlige diyecek hiçbir şey yok
Nişanlaninca gidiyor başkası ile birlikte oluyor çüş artık ya
Oksijen düzeltir ne düzeltecek
Ilac
Benimle konuş içini dök sakinleş
Video izlemeyi dene
Olmuyo nefes alamıyorum ellerım vucudummuyustu
Ya bi dönem bende yaşamıştım atladım şükür kafanı dağıtıcak yaptığında mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış ailenle konuş o an kötü hissettiğinde konuşmak çok iyi geliyo birileriyle
Toplayamıyorum kendımı uyustu her yerim sesim cıkmıyo ayaga kalkamıyorum bacaklarım uyustu
Sesım cıkmıyo
Ya sorunun ne olduğu okudum da şimdi üzücü gerçekten
O kadar doluyum ki
Kımseye dıyemem ben bunu
Ah beee cidden çok üzüldümm umarım karşına çok daha iyileri çıkar eminim senin çok saf ve temiz sevdiğini ve bu sevgiyi bırak zaten o hissetmesin