hamilelik suphem var sizce hamile olsam bu hormon testlerınde idrar testlerınde cıkardı dimi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi test kitiyle evde öğrenebilirsin. yanlış yönlendirmeyelim seni :)
evet hamile olsan söyler bacım
ayrıca gebelık testi yapılmadı normal testlerde cıkar dimi olsa
hee hamilelik testi lazıö ona
ama oyle suphe olsa doktor soylemez mi
benim bildiğm beta hcg değerine bakılıyor. doktor demedi mi gebelik testi yapalıö diye
yok polikistık overın olabılır dedı extra untrasonada girdim
cıkardı testlerde
illa gebelık testine gerek yok dimi ayrıca
gebelik degil miydi yapılan? beta hcgden bahsetmiyosun sanırım
yok normal kan tahlilleri ve hormon testlerı
ostrojen, oksitosin, relaksin ve progesteron hamilelikte yukselir ama her yuksek cıkması hamilelik demek degildir. kesin sonuc icin beta hcg bakılmalı
tek surtunme yasadım sevgılımle bosalma vs de olmadı tek zevk suyu gelmıstır belkı dıye tırstım ztn bence bisi cıkardı ya garıplık olsa doktor yapardı hamılelık testınıde diye dusunuyorum
surtunmeyle bosalma olmadıysa hamile olma ihtimalin %-100 falan
umarım ya ama suphelı durum gorseler hamılelık testı ıstenırdı herhalde
usg baktı mı?
hıc bılmıyorum
ultrason yani baktılar mı?
ama bakılmıstır herhalde 6 tup kan alındı genel kontrol gıbı yaptırdık
baktılar ama eger hamıleysem bıle gozukmez bence bebek subatın 14 unde oldu olay doktor ultrasonda ıste polıkıstık overın olabılır dedı
canım bebek falan yok hamile kalmak sandıgın kadar kolay bir sey degil insanlar regl tarihlerinden 10-14 gun sonrasına ayarlayıp pozisyonları bile ona gore yapıyolar ki sperm yumurtayla bulussun iyice yerlessin yumurtalık kısmına diye, kaldı ki sen surtunme + bosalmadı diyosun
ay umarım ya bu zevk suyunun degme ihtimalı bile cok korkuttu gunlerdır uyuyamıyorum
yardımcı olmak isteriz
merhabalar benım uzun suredır adetlerım duzensız sonunda doktora gitmeye karar verdım ama yaklasık 3 hafta once sevgılımle bı surtunme yasamıstık bosalma vs olmadı bakıreyım ama zevk suyu gelmıstır diye korktuk gorunurde gelmedı ama 1 damla falan gelmıstır gıbısınden bugun doktora gıttım ultrason kan hormon testlerı falan yapıldı ultrasondakı doktor polıkıstık overın var gıbı dedı sızce hamılelık olsa bu testlerde cıkardı dımı normal hamılelık test yaptırmadım sadece kan ıdrar ve hormon testı yapıldı
burada herkes görüyor ama
olsun
yardımcı olabılırsenız lutfen olun kafam karıstı
bilgilendirmem için diğer yerden yaz lütfen
siz yazın sevıye yetersız dıyo
bizde ilk defa açtık yetersiz xper
burdan yazsanız olmaz mıı
Cikardi
hamılelık testı yapılmadı ama normal kan testınde vs cıkarmı
Hamilelik şüphen var mı
surtunme oldu tek boşalma vs de olmadı tek zevk suyu ihtimalınden tırsıyodum
Zevk suyundan olmaz
intte var dıyo
Ayrıntısını anlat bana bakayım
siz yazın sevıye yetersız
Bende yazamıyorum
Hormon testlerinde çıkar şüphen var mı
sadece surtunme oldu ztn bosalma flnda olmadı surtunmede bosalmaya yakın degıldı ztn cok kucuk itimal hamile kalınabılır diyo ondan tedirgindim
Nerene boşaldı
dısarı bosaldı bi yerime degmedi
Hamile kalmam imkansız
Yumurtalama dönemimiydş
Cıkardı
gebelik testine gerek yok dimi ayrıca ztn yuzeysel bısı yasandı bakıreyım bosalma vs de olmadı tek zevk suyu gelmiştit belki diye tedirgindim
Zevk suyuyla hamile kalınmaz kalındığını duymadım olam ihtimali yüz milyonda bir bir direk kan tahlilelerinde çıkardı direk ne olursa olsun bi anormallik olduğu anlaşılırdı onun için kprkma giç
oh tamam tesekkur ederim
Rica ederim gçnlün rahat olsun sitrestendir o düzensizlik
Evlimisin
Ne zmn iliskin oldu
14 subat ılıskı sayılmaz o da surtunme oldu tek bosalma vs de olmadı o esnada tek zevk suyu 1 damla bile olsa gelmıs olabılır dıye tedırgındım gorunurde gelmemıstı bısı ama
Çıkardı
normal gebelık testı ıcın yyaptırmadım ama kan ve ıdrar yaptırfım tek suphelı durum olsa soylenırdı dımı