Fakat ilerleyince test yapayım dedim, çift çıktı. 2 hafta sonra tekrar yaptım, tek çizgi çıktı, anlamadım. Sizce hamile olabilir miyim ama çok dikkat ediyorduk ve şu an düşünmüyorum çocuk?
2 ay
Merhaba, yani iki hafta arayla yaptığın testlerden bahsediyorsun, önemli olan testleri doğru zamanda yapıp yapmadığın. Beklenen reglin geçtikten sonramı yaptın ikisini de
İlk testte çift çizgi gördüysen aslında büyük ihtimalle o an hamileydin canım 👶🏻 Eğer sonrasında tek çizgiye düştüyse, kimyasal gebelik dediğimiz çok erken düşük de yaşamış olabilirsin. Net cevap için kan testi (beta hCG) ve kadın doğum muayenesi şart. Annelerin kafası karışık değil, sadece fazla düşünüyoruz 😉
Cevap
4Cevap
En güveniliri kan testi.
Evet hamile olabilirsin
Bilmem olabilir misin
Bir daha test yap istersen
Yaptım tekrardan şimdi de tek gösteriyor çizgiyi
Ya umarım gönlünüzce olur hanımefendi ama bazen öyle olabiliyor diye biliyorum. şu an da tek çizgiyse büyük ihtimalle hamile değilsinizdir. Ama yine de sizi huzursuz edecekse doktora danışabilirsiniz ne kadar gerekliyse tabii. Mide bulantınız da devam ederse detaylı ilgilenirsiniz, inşallah iyi olursunuz geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim
Kimyasal gebelik olabilir
O nasıl oluyor nasıl düşük yapmış olucam ki
İnt den araştırmıştım bi ara sizde ordan bakarsanız daha net sonuç verir hamileliğin ilk haftalarında oluyor sanırım adet tarihinde nırmal adrtinizi oluyorsnz bebek sağlıklı olmadığı için tutunamıyo sanırım
Yaa ciddi misiniz😔
Evet. m
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?