Merhabaa 🌸
Örneğin diyete başladığınızda sizi uyaran, size beslenme tavsiyesi veren, düşünen birileri var mı?

Merhabaa 🌸
Örneğin diyete başladığınızda sizi uyaran, size beslenme tavsiyesi veren, düşünen birileri var mı?

Hayır maalesef benim çevremde benim sağlığımı düşünen kimse yok sadece ben kendi sağlığımı düşünüyorum diyeceğim ama ben bile düşünmüyorum maalesef. yani sigara içiyorum ya da çok uykusuz kalıyorum bunlarda doğal olarak sağlığımı etkileyen olumsuz etkiler tabi ki.
Evet öyle bir ortamda büyüdüm her konuda öyleler. Örnek vereyim beslenme konusunda günde ne kadar protein yemem gerektiğini, ne kadar meyve ve sebze yemem gerektiğini yürüyüşün ne kadar faydalı olduğunu…
Mesela hatırlıyorum da evimizde et (kırmızı/beyaz) yenilmeyen gün yoktu neredeyse. Et yenilmeseydi başka protein çeşitlerine yoğunluk verilirdi.
Diyete başladığımda evdeki herkese bir şeyler oluyor. Mantı yapmalar mı dersin , dışarıdan tatlı getirmeler mi dersin ,...
Ama ben diyette değilken güzel şeyler yenmiyor sık sık. Haksızlık ama yani.
annem düşünüyor bir sağlığımı
teşekkürler en iyi cevap için
Cevap
11Cevap
Yok, olmasını da istemiyorum.. Bana kimse müdahale etmesin mümkünse.. Hoş, etseler de ben yine bildigimden gidiyorum ama yinede yormasinlar cenelerini..
Sağlıklı beslenme konusunda beni teşvik eden bunu yaşam tarzım haline getirmemi sağlayan annemdir. Çok şükür sayesinde düzenli bir beslenme uyku düzenim var.
Var, sevgilim bana her gün bir elma yemeyi, sağlıklı beslenmeyi ve 1 kere sabah 1 kere akşam spor yapmayı hatırlatıyor. :)
Ben zaten dikkat ediyorum ama onun düşünmesi beni mutlu ediyor.
Genelde her kızın Çevresinde bilgisi olmadığı halde ay Ayten böyle yapma diye yavsayan erkekler kız bu ne zaten zayifsin diye kıskanan kızlar vardır.
Geçmiş olsun Kayseri salllanmış ❗️
Bir sporcu bir diyetisyen birde zengin sevgilim var hepsi de uyarıyor
Çevremdeki herkes yemeği çok sever. Dusunmez kimse
Sevgililerim.
Harem mi yönetiyorsun
Yönettiğim söylenemez. Çabuk yakalanıyorum.
Biz erkeklere bi günde küsmedik işte kanıtı
Yakalansam bile ben kimseye küsmüyorum.
Var tabi djfjhj
Var evet
Evet var
Annem
Evet, var.
Dolu
Hayır yok
Aile
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?