Kül olur basurum yana yana, zamanla 🥺 Benden de sana bu gelsin müzik olarak 😂 Bu dizileri seyretmedim hiç ama müziklerini dinliyorum. Güzel yapıyorlar müzelerini 😂 https://youtu.be/MkaF5rQmiuU
Ben hastayken beni aramadığı gibi, ben niye onu aramıyormuşum diye küsüp iletişimi kesmişti öyle dostlarım oldu zamanında 😂😂😂 bi daha da olmadı sevmiyorum ben😂
İnşallah tabi. Olursan haberim olsun diyeceğim ama kahinliğim batsın. Sen olmadan ben bilirim zaten 😂 içtiğine yediğine dikkat et. Boğazını tahriş edip yutkunurken zorlanabilirsin bu günlerde 🥴🥴
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum yok maalesef
Var ama eski dostlarım daha çok düşünürdü. Uyumadığım gecelerde benimle sabahladıklarını ilaç içirip başımda beklediklerini bilirim 🫠 Kadeeer
Kardeş gibi olmuşsunuz 😇
Evet... Şimdi nadiren görüşebiliyoruz 🙃 ateşim çıktı diye ıslak mendile suyu döküp alnıma koymuştu birisi o anı hissettim şuan🥹
Duygulandın dimi 😂 ama mutlu duygulanma 😂 sevildiğini, enemsendiğini bilmek, senin için endişe edenlerin olduğunu bilmek mutlu ediyor insanı 😂
Evet lise dostum kardeşten öte o çok düşünür ama ben kafamın dikine giderim erteleme hastalıpı var bende
Dostlarının sözlerini dinle 😡 Ben yarın fitili ateşleyeceğim 😇
Ahahaha 😂iiçimde yangınlR var deme de
Yangını daha büyük yangınla söndürmeye çalışacağım 😰😂
😂ya sesli güldüm resmen benden sana şarkı kül dinle
Kül olur basurum yana yana, zamanla 🥺
Benden de sana bu gelsin müzik olarak 😂 Bu dizileri seyretmedim hiç ama müziklerini dinliyorum. Güzel yapıyorlar müzelerini 😂
https://youtu.be/MkaF5rQmiuU
Dinlerim bir ara
😂😂😂 yok🤭
Senin gerçek bir dostun yok o zaman 😂
Ben hastayken beni aramadığı gibi, ben niye onu aramıyormuşum diye küsüp iletişimi kesmişti öyle dostlarım oldu zamanında 😂😂😂 bi daha da olmadı sevmiyorum ben😂
Hasta olunca haber ver. Geçmiş olsun deyip şifa dileyeceğim 😂
İnşallah olmam ya sağ ol 😂😂😂
İnşallah tabi. Olursan haberim olsun diyeceğim ama kahinliğim batsın. Sen olmadan ben bilirim zaten 😂 içtiğine yediğine dikkat et. Boğazını tahriş edip yutkunurken zorlanabilirsin bu günlerde 🥴🥴
hiç iyi olayım isteme zaten hep kötü düşün nasıl nunusun sen 😪🤧
Temennim iyi olman yönünde tabi ama kehanet başka söylüyor 😔
senin kehanet tutmadı 🤔 buda tutmaz
İnşallah tutmaz. Ama benim kehanetlerin gerçekleşme yüzdesi yüksek biliyorsun 😂
bilmez olaydım 😂
Olmuşla ölmüşe bir de bilmişe çare yok 😂
Eveett