Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sağlık konularına dikkat etmek bireysel bir tercih ve cinsiyetle ilgili bir durum değildir. Her iki cinsiyetin de sağlık konularına dikkat ettiği ve bunları önemsediği bilinmektedir. Bununla birlikte, farklı cinsiyetlerin farklı sağlık sorunlarına yatkınlıkları olabilir ve bu nedenle, özellikle bu konulara özellikle dikkat edilmesi gerekebilir.
Örneğin, kadınlar meme kanseri, osteoporoz, jinekolojik sağlık sorunları gibi konulara daha fazla dikkat etmek durumunda kalabilirler. Erkekler ise prostat kanseri, kalp sağlığı, cinsel sağlık gibi konulara daha fazla önem verebilirler.
Ancak genel olarak, hem erkekler hem de kadınlar sağlıklarını korumak için düzenli tıbbi kontroller yapmak, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, sağlıklı beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve stresten kaçınmak gibi konulara dikkat etmelidirler.
EİG için teşekkür ederim
Kadınların sağlıklı yeme içmeye taktığı kadar hareket etmeye taktığını düşünmüyorum. Erkeklerde sporu yapıp sağlıklı beslenmeyi biraz atlıyorlar ama hareket etmek bence yediğimizde içtiğimizden daha önemli o yüzden erkekler diyorum
Cevap
14Cevap
Bence bu kişiye göre değişiyor
Tabiki kadınlar daha çok dikkat ediyor yediğine içtiğine spor ve kilo konusunda kadınlar daha fazla dikkat ediyor.
Erkekler dikkat etmezler. Bamyayı beğenen erkekler az. Türlü çıkar bir de patlıcan kebabı gider patlıcan kebabını seçer.
Biz kadınlar daha dikkatliyiz erkeklerin akılları bir karış havada
Spor konusunda erkekler yeme içme konusunda kadınlardır
ben anca hastaneye kaldırırlarsa gıdıyorum son dk fılan. onun harıcınde yok tövbe.
Hanımefendilerin hakkını yiyemeyiz diye düşünüyorum..
Türkiye de? Hiç biri.
Bulunduğun şehir de, sanki erkekler bir tık daha fazla önemsiyor gibi
Bu bilinçle alakalı bir durum ben bir erkek olarak oldukça dikkat ediyorum
Kendini seven kendine değer verenler diyelim
Valla spor salonları full erkek
Cinsiyet değil bilinçli insanlar dikkat ediyor
Bence erkekler dikkat ediyor.
Ruh sağlığım iyi değil
Kadınlar
Ama spor salınları hep erkeklerle dolu?
Gidiyo musun sende
Kadınlar