Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir derdi olan tek ben miyim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba var mı dertleşmek istiyorum kronik herhangi bir bölgede kronik enfeksiyon olan antibiyotikler işe yaramıyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bağışıklık sistemi düşük olanlarda biraz geç gider ayrıca mantar enfeksiyonu da yine geç gider
Kemik enfeksiyonu da aynı şekilde sende nerede var
Peki bu iyileşme sürecinde idrar Yolu'na sıçrar diye korkmaktan duramıyorum bende önde var vjnada
Yani ne olduğuna bağlı ilaç değişir fungal ya da bakteriyel onların da farkı renkl süreç kıvam kaşınma vs vsv birçok farklı özelliği var hiç ilaç kullandın mi
Neyse çıkarım belki sormak istersen dm den yazabilirsiniz yorumlara hep bakamıyorum
Mantar ya da bakteri ikisi de sıçrar diye korkuyorum
Tamm ayrımını yapmak gerek ama ne zamandan beri var? Hangi ilaç kullandın vs bunları dm den de yazabilirsiniz dr um ben
Bakteri ya da mantar olması durumuna göre kullanılan ilaçlar değişir örneğin mantar ise flukan hap ekstra olarak bazı kremleri
Brnimde Sedef hastalığım var o kadar stres yapmalık bir şey yok
Enfeksiyon mu o peki
Enfeksiyon sayılmaz cilt hastalığı
Nedir senin kronik enfeksiyon
Vjnal yeşil akıntım var 19 yasında kronikleşti enfekte salgı akıyor normal kadınlaen beyaz. Bide idrar yoluna sıçrama riski felan var sürekli idrar tahlili veriyorum ayda 1 yorucu.
Ve bulasıcı cnsl hayat 0 mahrumum tek tedavisi seans 2000 tl olan tedaviler ozon tedavisi. Ben de öğrenciyim ailem bilse de veremeyiz o parayı
Vajinit olmuşsun kronik sayılmaz aslında. Tedaviyle geçmesi gerekir
Çok antibiyotik kullandım maalesef geçmiyor denemediğm ilaç kalmadı yoğurt ye diyip yolluyolar
HPV misin. Nedir hastalığının adi
Aynen bildin vjinit
Siz doktor iseniz yazabilir miym
Tabi
İstek attım