Güncellemeler
+1 yıl
Benim de Akdeniz ateşi hastalığım var :(((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
benim de var maalesef
Ne var
Sanki tıp çözüyo da. bir de havalanıyonuz. ortada dolaşan diyabet, sedef, alzheimer ve kanseri çözsene yiyorsa? daha diyabette biotin, çinko ve b1 eksikliği çektiğinden haberiniz yok hastanın. yaz metformini, bas insülini gönder asfdsgh
Çok komiksin :))))
Yoo komik değilim, milyonlarca tedavi olmayı bekleyen bu saydıgım hastaları kendin de bulabilirsin sağlık gruplarında bolca takılıyorlar şifa bulmak umuduyla.
Dayı sen patofizyolojilerini öğrenirsen belki de her şeyin o kadar da kolay olmadığını da öğrenmiş olursun
Laf cambazlıgı yapcagına önce biyokimyayı öğren. hangi besin öğeleri hangileriyle etkileşime giriyor hangilerine bağlı çalışıyor onu öğren. Boş bilgiçlik taslamasın sen ve meslektaşların. Rockfeller beyninizi yıkamış sizin hacettepeyi fonlayarak. işiniz gücünüz sistemin size dayattığı semptom baskılama haplarını hastaya reçete etmek. altta yatan eksiklikleri çözmeden hiç bi cacık olmaz sizden. insülin direnci üzerinde araştırma yapsınlar önce. otofaji nedir öğrensinler. Magnezyumun ve potasyumun %90-95 inin hücre içinde oldugunu ve hücre dışı serum testlerinin gerçeği yansıtmadıgını öğrensinler. başı yanlış olan birşeyin sonu doğru olmaz.
Otofaji nedir onu öğrensinleri okuyunca kahkaha attım sjsjs
Dayı sen çok komiksin haha kendini profesör mü sanıyorsun?
Hücre içindeki elektrolitlerle alakan yok zaten sjsjskek
tamam sen herşeyi biliyon. bu kibirle çok yaşamazsın zati
Dayı gir sınava yaz tıpı hem merakın gider hem de bu şekilde konuşmazsın. Senin gibi biri reelde karşıma çıksa çok eğlenirim sjsjsk
Aşkım benim öyle çapsız bir yere soru sordun ki bilgilerine yazık diye düşüneceksin. Akut kronik tanımını bile bilmez burdakilerin yüzde sekseni
Haha belki bir şeyler öğretiriz şunlata jsns
İnşallah ☺️
Sakin ol doktor hanım, buradan kronik hastalık çözemezsin. Ya bir çok bilene denk gelirsin ya da anlamaz bilmez birinin elestirisine. Sen okulunu bitir güzelce stajına calis , buralarda hekimlik yapılmaz
Çıtlatma hastalığı denebilir el ayak boyun omuz ne ararsan ve çıtlatmayınca ağrıyor çözümü ya da ilerde zararı var mı doktor hanım )
Kronik faranjit teşhisi konmuştu bana, 4 senedir faranjit olmuyorum haha
Dur bakalım şampiyon daha uzmanlığını yapacaksın ki kronik hastalıklarda uzmancaksın. Mevcut durumda grip gibi hastalıklarla ilgilenmeye devam et
Haha 🤣🤣 çok komiksin
Sen de biliyorsun pratisyenleri toplumda çok falan filan işte
Hııı 🤣🤣
İlkokul terke bak sen shsjsj
Burada sana diplomamı kanıtlayacak halim yok. çekilebilirsin.
Her yer vasıfsız diplomalılar dolu diplomanla övünme
Sen doktor olmadan önce Bilmediğin şeylere biliyormuş gibi yorum yapmamayı öğren sonra diplomanı alırsın
Neyi bilmiyormuşum 😆😆
Merhaba, iltihaplı eklem romatizmam var ve ilaç kullanmadan maalesef yaşamak zor.
Çok kötü :(( benim de Akdeniz ateşim var bazen dizimi tutuyor canım çok acıyor :(( yüksek dozda steroit kullanmam gerekiyor
Hastalık çok zor gerçekten. Geçmiş olsun size de
Teşekkürler size de
Ankilozan spandilit hastasıyım
Nefes almakta zorluk yaşıyor musun
Teşhis ne zaman koyuldu
2017 de kondu rabtudil kullanıyorum yağmur yağınca ya da havalar serinkeyince ağrı yapıyor nefesim rahat aliyorum
Bel fıtığı ve anksiyete sayiliyor mu :)
Var kronik olarak sevgi hissimi kaybettim
Sistit😑
Anksiyete, astım
var; iyi niyet
Heralde ben kanserim
Neye dayanarak söyleidn
Akciğerim agriyor
Akciğer değilde göğsünde ağrı var
Başka şikayet var mı
Ozamn göğsüm ağrıyor orasi ağrıyor iste
Yok aslinda
Doktora görün
Gözünü sevdiğim hangi unide okuyorsun sen
Çapa
Anladim
Pcos
Hangi ilaçları kullanıyorsun?
Diane35 kullandım 6 ay sonra doktor pıhtı oluşumu olabileceğini söylediği için bırakmak zorunda kaldım
Kilolu musun
Adet düzensizliği var mı
Kiloma aşırı dikkat ediyorum etmezsem alıyorum
İlaç kullanmadan adet olamıyorum bu ay soğan kürü yaptım öyle olabildim bir dahaki ay bilmiyorum bakalım olabilecek miyim
Geçmiş olsun, dikkat et kendine
Sağolun
Astim
Geçmiş olsun hangi ilaçları kullanıyorsun
Ventolim
Çok fazla atak geçirmiyorsun
var galiba
Ne
ilgisizlik, sevgisizlik fksdmf