Salgindan sonra bagirsak enfeksiyonu oldum özele gittim test yapildi Bagirsak enfeksiyonu dedi doktor kas agrim dil beyazligi kurulugu cilt kuruluğu agizda yaralar bas donmesi mide bulantisi ishal vardi simdide ishal gecti yapmakda zorluk çekiyorum mide bulantisi azaldi igne vurduriyordum igne bitti ama agiz kurulugu geçmedi birde uykum var devamlı vücudum susuz kalıyor bol su içiyorum ve biraz düzeliyor ağzımda tat bile yok çok yorgun hissediyorum kaç aya geçecek bu gerçekten gücüm kalmadı
15 inde doktor randevum var ama sabah doktoru aricam galiba bu gidişle:( bilgin var mı peki bagirsak enfeksiyonu hakkında geçer mi çok korkuyorum buda sitres olarak yansıyor
Simdi benimki düzelmeyecek mi kızmayın ama devamli pskolojik olraak birsey olcak saniyorum 1 aydan uzun surdugu için de artik helalik istiyorum herkesten ailem de kziiyor.😂 gülüyorum falan ama çok acı çekiyorum vücudum kuruyor susuyorum çok ilk ishal olmuştum şimdi diğerine geçti ağrılarım falan azaldi ama agiz kurulugu tat değişikliği yorgunluk gitmiyor uyku yapıyor çok:(((
Kaç ay sürdü ne tedavisi uyguladı doktor lutfen bilgi verir misin merak ediyorum birde çok önemli lütfen bana cevap verir misin bunu ilk ne belirtisi oldu benim kas agrim ve grip ile başladı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun. Fotoğraf niye peki :)
Teşekkür ederim sorum küçük görünmesin üstte görünsün diye
Tranko buskas yazdir biseyin kalmaz
O ne
Psikiyatri ilacı o ama farkli
Hayir ibs dede kullaniliyor
İbs ne ki bende var binara içmiştim aşırı gaz yaptı midede sislik ama bi tane içtim ve bıraktım iyi gelirse içeyim mi napim
Iltihapli bagirsak demek ibs bence tekrar muayeane ol sen
15 inde doktor randevum var ama sabah doktoru aricam galiba bu gidişle:( bilgin var mı peki bagirsak enfeksiyonu hakkında geçer mi çok korkuyorum buda sitres olarak yansıyor
Stres yaparsan gec iyilesir tabikide bi sonuc alirsin duzenli tedavi alirsan
İbs iltihaplı değil irritabl bağırsak sendromu demek huzursuz bağırsak yani bana da teşhis konmuştu ordan biliyorum iltihabi bağırsak farklı
@gamzenrbyrm karistirmisim demekki iyi oldu duzelttigin
Keşke hiç isimlerini bilmeseydik ama oldu bir kere 🙂
@gamzenrbyrm sanada gecmis olsun
Teşekkür ederim çok şükür benim ilk zamanlarda ki gibi değil
Simdi benimki düzelmeyecek mi kızmayın ama devamli pskolojik olraak birsey olcak saniyorum 1 aydan uzun surdugu için de artik helalik istiyorum herkesten ailem de kziiyor.😂 gülüyorum falan ama çok acı çekiyorum vücudum kuruyor susuyorum çok ilk ishal olmuştum şimdi diğerine geçti ağrılarım falan azaldi ama agiz kurulugu tat değişikliği yorgunluk gitmiyor uyku yapıyor çok:(((
Seni çok iyi anlıyorum birebir aynılarını geçen yıl bende yaşadım psikolojik olarak çok etkilendiğim bir dönemdi çok sarsmıştı beni
Kaç ay sürdü ne tedavisi uyguladı doktor lutfen bilgi verir misin merak ediyorum birde çok önemli lütfen bana cevap verir misin bunu ilk ne belirtisi oldu benim kas agrim ve grip ile başladı.
İstek attım mesaj atabilirsin biraz uzun oradan yazayım
Geçmiş olsun
Anal ilişki mi yaşadın
Ne alaka a... q ben zaten lezim saçma sapan konuşup sorular sormayın
Analdan bagırsaklara enfeksiyon bulaşıyor hatta bagırsak kanseri kolon kanseri oluyor
Spremler analı tahriş edip zarar veriyor
Öyle bir şekilde s... olmuyor...
Çok zararlı
D vitmaini al
Geçmiş olsun.
Hangi iğneden kaç tane vuruldun?