Sadece uyuşturulurken iğneyi hissedeceksin o da 1-2 saniyelik bi acı. Sonrasında çekim esnasında uygulanan kuvvetleri vs hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin kesinlikle. Korkulacak bir şey yok, kendini kasmazsan rahat olursan eğer çekim sonrasındaki süreci de kolay atlatırsın
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim, fikir almaya, rahatlamaya çalışıyoruz ama insanlar daha çok korkutuyor anlam veremedim
Dental fobi maalesef toplumun %90ında var. O yüzden hemen hemen herkes çekindiği için o koltuğa oturmaktan hep bu tarz korkutacak söylemler dolaşıyor. Aldırış etmeyin çünkü karşınızdaki hekim de bunun farkında ve sizi en kısa sürede ve en acısız şekilde o koltuktan kaldırmaya çalışıyor. O yüzden sakin kalıp ona yardımcı olmalısınız :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece uyuşturulurken iğneyi hissedeceksin o da 1-2 saniyelik bi acı. Sonrasında çekim esnasında uygulanan kuvvetleri vs hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin kesinlikle. Korkulacak bir şey yok, kendini kasmazsan rahat olursan eğer çekim sonrasındaki süreci de kolay atlatırsın
Çok teşekkür ederim, fikir almaya, rahatlamaya çalışıyoruz ama insanlar daha çok korkutuyor anlam veremedim
Dental fobi maalesef toplumun %90ında var. O yüzden hemen hemen herkes çekindiği için o koltuğa oturmaktan hep bu tarz korkutacak söylemler dolaşıyor. Aldırış etmeyin çünkü karşınızdaki hekim de bunun farkında ve sizi en kısa sürede ve en acısız şekilde o koltuktan kaldırmaya çalışıyor. O yüzden sakin kalıp ona yardımcı olmalısınız :)
Uyuşturuyorlar zaten hissetmezsin bende korkuyodum ama korkunun üzerine giderek yenebilirsin onu.
Hiç diş çektirmedim ondan sanırım, bir de yirmilik olunca herkes gibi iki kat korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Korkulacak bir şey yok merak etme, 2 tane çektirdim, ilk gün yemek biraz zorluyor o kadar
Yemek falan önemli değil de çektirdiğim esnada yaşayacaklarım korkutuyor
Korkma, hissetmiyorsun zaten, ilk gün hafif ağrı olabilir ama ağrı kesici içince rahatlatıyor, rahat ol
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, geçmiş olsun
Korkunun ecele faydası yok. Sağlık için katlanmak gerekli bazı şeylere. İğne yaptıktan sonra zaten hissetmiyorsun
Neyden korkuyorsun ki? Uyuşturacak seni çekip alacak dişi, hiç korkmana gerek yok
Koltuğa oturarak
korkunun ecele faydası yok
Morfinle bayıltarak yapılmasını talep et
Bide bana sor cok fena
Yenemezsin