100 kiloyum yıllardır kiloluyum göbeğim var aşırı kilolarımdan rahatsızım en az 20-25 kilo fazlalığım var kilo veremiyorum çünkü asosyal bir hayatım var çalışmıyorum okumuyorum hep evdeyim Her gün feast food döner tavuk köfte yani et olan ne varsa yiyorum kola abur cubur tatlı midem ancak bunları yerse durabiliyor eğer yemezsen başım ağrılar giriyor ve başım dönmeye başlıyor ben nasıl kilo vereceğim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
diyetisyene gitmeyi denedin mi kocum ya da herhangi bir hastaligin var mi
Gitmedim diyetisyeni bırak hayatım kötü kendimi hayattan soyutladim
ee boyle nereye kadar devam edeceksin ki obezlikten mezara girene kadar mi? ne kaybedersin en fazla. bi adim at en azindan diyetisyen olmasa bile bi doktora git, kan degerlerine baktir. belki yemek yemeni tetikleyen baska unsurlar vardir? once bunlari coz ki sonra diyetine sporuna basla. spor icin de illa spor salonuna falan gitmene gerek yok zaten? binanin kenarinda tur atsan bile kâr kârdır her seyi komplikelestirmemelisin gozunde buyutmemelisin. eline 5 litre su sisesi alsan bile sporunu yaparsın. bahane bulma secenek cook var. gerisi beslenmeye kalıyor zaten spor yapmasan da kilo verirsin bu isin anahtari beslenme, aldigin kalori.. diyecegim sudur ki iradeni kontrol edememe disinda bir sorunun olabilir, doktora basvur sonra kendine adamakilli bir plan yap. bebek adimlarla ilerle birden her seyi kesme kendini zorlama..
Ben 11 yıldır hayata kapalı yaşıyorum 11 yıl önce lise 1'e giderken liseyi dersleri yapamadım ve okulu bıraktım ondan sonra bilgisayar bağımlısı oldu dışarıya çıkmak arkadaş olmak sevgili yapmak çalışmak okumak sosyalleşmek kendine bakmak dış görünüşüne Özen göstermek hayatı sevmek ondan sonra zor geldi 11 yıldır bilgisayar başında oturuyorum lise 1 terkim 27 yaşındayım dişim yok boyum kısa şişmanım hiç arkadaşım yok hayatı sevmiyorum sosyalleşemiyorum hiçbir şey yaşamadım ki hayatımda
Sürekli yemek yiyorum feast food çok çabuk acıkıyorum her gün et yiyorum döner tavuk balık et döner kokoreç abur cubur kola Her gün aynı şeyler emezsem başım ağrıyor başım dönüyor İçim sıkılıyor ama yiyince de kilo alıyoruz işte
inan bana bunlarin hepsi bir bahane, isin icine girince beklemekten daha kolay oluyor sürec. sadece kucuk de olsa bir adim atmalisin yoksa bu ruh halinden asla cikamazsin
Yaşamadigin için aynısıni sana bahane gelir bir şey yapmaya kalkmaya ne gücün yetiyor ne aklın en fazla bana ne olacak b
Gir bir asgari ücretli işe tamam mı ben sorumluluk alamıyorum sevgilimin olması bile 2099 yılında olacak.. 16 yaşında girdim şimdi 27 oldum hiç çıkamadım ki zaten denedim adımlarda hiç büyük adım olmadı korkmakdan başka bir şey degil
Kendimce plan kurdum ama inanmıyorum kendime
olum ben 137 kiloydum la.
Ciddi olamazsin
çok ciddiyim 1 sene önce
Ben istesemde veremem
neden?
11 yıldır yasamiyorum
hayatına birinin dokunması lazım benim öyle oldu
Arkadaşım olması 2051 sevgilim olması 2099 herhangi birinin dokunması 2069
Öyle düşünme dostum öyle biri çıkar ki karşına açlığı filan unutursun. Ben öyle oldum arkadaşım filan vardı ama hiçbir güç bana diyet yaptıramazdı. Onu gördüm aşık oldum ve dedim yapıcam lan. Yaptım da şu an 93 90 kilo arası gidip geliyorum
Öyle düşünüyorum çünkü ben hiç dışarı çıkmıyorum ki sadece kilo sorunum olsa açlığa dayanaksız midem olsa neyse
herkesin derdi sıkıntısı kederi var bir şekilde atlatıcaz
Benim 11 yıldır devam ediyor ölene kadar devam edecek gibi
Paket ürünleri bırak
Söylemesi kolay
3 ayda 18 dk verdim
Ben sizler gibi hayat yaşamıyorum ki kilo vereyim
Ben de öyleydim öyle daha kolay