Sağlık 172 boy 68 kilo nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Günaydın, bir sorum olacak. Boyuma göre uygun kilo nedir? Biraz basen ve biraz göbek var... Güncellemeler+1 yıl Daha çok kızlar ve diyetisyenler cevaplasa, onlar daha iyi bilir... 172 boy 68 kilo nasıl? Cevapla Nedir Soruları Basen Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benimde boyum 173 75 kilo olmama rağmen cevremdekiler çok zayifsin diyor bende bilemedim kaç kiloda durmam gerektiğini 73 ideal ya bana göre 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim kemiklerim iri, ilk doğduğumda doktor bile oyle demis :D seninkilerde iri olmayabilir. :) Yorumla çiçeklianne +1 yıl Benim kemiklerim ince doğru diyorsun 😄 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı. Merhaba boyun uzun fakat Kilo olarak 63 seviyesine gelmen daha iyi olur 0 2 Yorumla birneviterapi +1 yıl Boyun uzun olduğu için bacak ve kemik kalınlığı var bu da normal 60 altı düşmemen gerekiyor ideal kilo orantısı 60 -63 arasi olacaktır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, çok haklısın. Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı. 5 kilo gitse fena olmaz. Normal kilo araligi sayiliyor da kilonuz. 1 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. 65 falan olup göbek ve baseni erit, tamamdır... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tiroid hastalığım olduğu için kilo vermek zor benim icin... Yorumla JemBey +1 yıl Maga b üzdü... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim de boyum 1.72 kilom 59-60 arası ne balıketliyim ne de çok zayıfım tam noktada sınırdayım ama tabi bu kişiden kişiye göre de değişiyor 2 7 Yorumla pıhhml +1 yıl Balık et severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sev napim Yorumla Strexs +1 yıl 50 55 olsan daha iyi olur senin için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 çok zayıf kalıyor 55 belki bakılır yaza doğru ama ben memnunum kilomdan her zaman korurum fiziğim güzel çünkü bozmak istemem Yorumla pıhhml +1 yıl Görmek gerek Yorumla Strexs +1 yıl Dayı kız yüz vermeyecek zorlama işte Yorumla Strexs +1 yıl 52 filan uygun kilondur bence Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. 5 kilo daha düşük olursan daha iyi, basen aşırı değilse kadını çekici yapıyor 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 172 uygun kilo 58 ama bence balık etli olmakta iyi göbeği az erit derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kilon ve boyun ideal yağlarından kurtulman lazım sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler, haklisin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Zorgeliyor34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Gayet iyisin fitnes eğitmeni olarak sikilas mutlaka 0 0 Yorumla
marceline3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 4,5 kilo versen daha iyi olur bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boyun çok güzel 5 cm bana var😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman şişko olurum :D Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Bence gayet iyisin ger basenlerin kotu durmuyorsa 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl kilönü vear 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana vereyim kilomu Yorumla DontJohn +1 yıl Ben almam verdiririm Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. 55 58 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 934 cevap paylaştı. 55 falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 55 üstü gitmez sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuruyum istiyorsun herhalde. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi görünmek istiyorsanız Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benimde boyum 173 75 kilo olmama rağmen cevremdekiler çok zayifsin diyor bende bilemedim kaç kiloda durmam gerektiğini
73 ideal ya bana göre
Benim kemiklerim iri, ilk doğduğumda doktor bile oyle demis :D seninkilerde iri olmayabilir. :)
Benim kemiklerim ince doğru diyorsun 😄
Merhaba boyun uzun fakat Kilo olarak 63 seviyesine gelmen daha iyi olur
Boyun uzun olduğu için bacak ve kemik kalınlığı var bu da normal 60 altı düşmemen gerekiyor ideal kilo orantısı 60 -63 arasi olacaktır
Teşekkürler, çok haklısın.
5 kilo gitse fena olmaz. Normal kilo araligi sayiliyor da kilonuz.
65 falan olup göbek ve baseni erit, tamamdır...
Tiroid hastalığım olduğu için kilo vermek zor benim icin...
Maga b üzdü...
benim de boyum 1.72 kilom 59-60 arası ne balıketliyim ne de çok zayıfım tam noktada sınırdayım ama tabi bu kişiden kişiye göre de değişiyor
Balık et severim
sev napim
50 55 olsan daha iyi olur senin için
50 çok zayıf kalıyor 55 belki bakılır yaza doğru ama ben memnunum kilomdan her zaman korurum fiziğim güzel çünkü bozmak istemem
Görmek gerek
Dayı kız yüz vermeyecek zorlama işte
52 filan uygun kilondur bence
5 kilo daha düşük olursan daha iyi, basen aşırı değilse kadını çekici yapıyor
172 uygun kilo 58 ama bence balık etli olmakta iyi göbeği az erit derim
Kilon ve boyun ideal yağlarından kurtulman lazım sadece
Tesekkurler, haklisin.
Rica ederim
Gayet iyisin fitnes eğitmeni olarak sikilas mutlaka
4,5 kilo versen daha iyi olur bence
İnşallah :)
bence muhteşem hayalimdeki kadın tipi