Malum 1.75 im. Ve kızlar 1.80 den kısa erkeklerle asla sevgili olmazlar. En çirkin kız bile en az 1.80 erkek ister. Bu yüzden boy uzatma ameliyatı hariç tercihim yok. Bu ameliyatı olan var mı? Varsa fiyatı ne kadar? Yan etkileri var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar için yapma 180 olduğun an bütün kızlar senin peşinde kosucagini düşünerek yaparsan çok pişman olursun.
@Renaissance21
Öylede olacak. Zira 1.80 üzeri erkeklerle flört bile etmeden sevgili olur kızlar.
Evet 3 günlük sevgili
@Renaissance21
Evlenince kadar sevgili, Evlenince eş.
Senin de kim bilir kaç sevgilin olmuştur adamın sevgili istemesine laf ediyorsun
Beni tanınmıyorsun hakkımda yorum yapman bile yanlış. Kaldı ki özgüvensiz ve kızlar tarafından tercih edilmemen benim suçum değil
Gelip de kısa erkeğe yalnızlık översen cevabını veririm
Acaba yazdıklarımı nedenle okudun
@Renaissance21
Bknz
Kızlar, Özgüvensiz ama yakışıklı erkek mi yoksa özgüvenli ama çirkin veya ortalama tipli erkek mi? ↗
Uzama ameliyatı olsan ne olur özgüven ameliyatı da olabilecek misin?
@ikizterazi
Özgüvenli oluncada reddedip bu boyla bu özgüven ney diyorsunuz. Eminim 1.70 olan kaç tane erkeği reddetmişsindir.
Bana açılan erkek olmadı ki doğru dürüst bir kere oldu sadece neyin kafası bu beni çokta güzel falan mı sanıyorsun
Bir kere oldu o da yaşı çok büyük diye reddettim gerisinde hep önce ben açıldım aksine ben red yedim aww ya en sonkinde sevgili olduk işte
@ikizterazi
Hiç bir kızı erkek reddetmez. En çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor. Eminim yaşı büyük diye değil boyu kısa diye reddetmişsindir.
Yav he he hatta tayipin yeğeni geldi çok kısaydı reddettim hatta ben 190 ım hatta ben biden başkanın kızıyım inanır mısın ama bak inanmazsın değil mi?
Yav bi kaybol şuradan ya Allah aşkına konuşma yaşı bilmem kaç yaşında 7 yaş fark istemem ben Allah Allah ya hem o zaman başkasını seviyordum
Hiç bir erkek red etmezmiş te bilmem ne bla bla sen dünyada yaşamıyorsun galiba ben 2 kere red yedim aw.
@ikizterazi
Birincisi siyaset yapma.
İkincisi kadında boy önemli değil. En çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor.
Üçüncüsü muhtemelen seni reddeden erkekler uzun boylu ve sevgilileri olduğu için reddetmiştir.
Dördüncüsü iki tarafta 18 yaşından büyükse 7 yaş fark aşırı büyük bir yaş farkı değil. Muhtemelen boyu kısa olduğu için reddetmişsindir.
Beni red edenlerin ikisi de 180 altıydı
O zaman başkasını da sevdiğim için red ettim
Bana bak benlen polemiğe girme çenem 1000 beygir gücündedir iki gün üç gün boyunca sana burada kafayı takar konuşurum benlen yarışa girmeyin namuslu dürüst insanız burada yalan borcumuz yok git özgüven ameliyatı ol öyle gel konuş
@ikizterazi
Özgüven ameliyatı nasıl olunuyor.
Onun doktoru bizzat kendinsin asistanların ise psikologlar git psikolojik tedavi al normal değilsin sen
Sen var ya 2 metre ol dünyanın en yakışıklı erkeği seçil benim de sevgilim olmasın
Sırf şu kafandan dolayı bin defa red ederim seni
Kızlardan dolayı tehlikeli bir ameliyat mı olcaksin kafayı mı yedin 175 iyidir boş ver
Eminim 1.80 altı sevgilin olmamıştır. 1.70 diye kaç tane erkeği reddetmişsindir.
Sevgilim 174 ve 9 yıldır beraberiz
Bende 1.75im, değişik bir boy, sokakta çoğu kişiden uzunum, 1.90 yarmalar hariç, güzel boy sayılır. Ayakkabıyla 177-178 oluyorum yeterli bence.
Ama hiç sevgilin olmamıştır dimi.
Biraz sıkıntılısın galiba
@jackjacobjohn
Boy takıntılı kızlar yüzünden.
Bende bir ara baya istiyordum da yok kanka
Gerek yok
@jackjacobjohn
Ama kısa boylu erkekleri hala istemiyorsun.
@jackjacobjohn
Değil mi?
Kısa değilsin ki
@jackjacobjohn
Kızların gözünde kısayım. Her kız 1.80 üzeri erkek ister.
Saçmalıyorsun bence salla be
@jackjacobjohn
Ben sallarım da onlar sallamıyor. Erkek en az 1.80 olacak diyorlar.
Riskli bu ameliyat
@jackjacobjohn
Ne yapayım? Takıntı haline getirdim. Zira kızlar 1.80 den kısa erkek istemiyor.
Aklını başına al bence
@jackjacobjohn
Demesi kolay. Tok açın halinden anlamaz. Eminim 1.80 üzeri kaç tane sevgilin oldu.
Olmadı
Ayrıca bacak boyun uzun olucak gövdenle orantılı olmayacak ve sakat kalacaksın belki sırf kızlar yüzünden bu ameliyatı yaptıracaksan hem verdiğin paraya hemde böyle düşünerek yaptırdığın için yazık
@jackjacobjohn
Her şey dış görünüş. Hem bacak boyu uzun oldu mu daha da uzun gözükürüm.
Saçmalama kardeşim
@jackjacobjohn
1.80 den kısa erkekleride sen reddetmişsindir.
İnan seversem 170 biriyle de olurum ben
@jackjacobjohn
Saçmalamıyorum bunlar gerçekler.
Özgüvensiz olma
@jackjacobjohn
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti.
Anlamadım
@jackjacobjohn
Siz 1.80 den kısa erkeği sevmezsiniz.
Herkes değil öyle
@jackjacobjohn
Yüzde 1 belki.
Yaptırma bence
@jackjacobjohn
Yaptıracam başka çarem yok.
Bide psikoloğa git istersen valla iyi olur senin için
@jackjacobjohn
Zaten günde iki defa antidepresan alıyorum.
Neden
@jackjacobjohn
Ders çalışmaktan
Aynı sıkıntı kolay gelsin
@jackjacobjohn
Sağol sanada
☺🙏hakkında hayırlısı olsun yine de bi tekrar düşün istersen
@jackjacobjohn
Amin inşallah
@jackjacobjohn yazdıklarını okudum da adamı boş boş avutmuşsun 1.70 erkeği sen de sevmezsin anca kanka olursun sanki hemcinsin gibi
Seni mi inandıracağım be inanmazsan inanma
Evet inanmam seven boya bakmaz dersniz ama hep 1.80 üstünü seversiniz. Ben boya önem vermem diye bağırıp çağıran kızlar bile sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor denk geldi diye yalan söylüyorlar bir de
Tamam peki böyle düşünmeye devam et iyi günler
Öyle düşünmüyorum olanı söylüyorum
Aynen sg
Boyun gayet normal bence abartma
@Vakt-imerhun eminim 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır. Kesin 1.70 diye kaç tane erkeği reddetmişsindir.
Kendimden kısa biriyle de oldu sen kafanı yorma
@Vakt-imerhun
En fazla kanka olmuşsundur. Asla sevgili olmamışsındır.
Yav kardeşim başkalarının hayatını bilip bilmeden kafana göre ne yorum yapıyorsun. Sanki Türkiye'de 1.65 üstü kadın çokta kendine dert edindin
Kafasında kuruyor ruh hastası kendinizi yormayın ne derse he evet diyin kudursun hepten
@ikizterazi valla aynısını düşündüm. Herhalde takıntı haline getirmiş. Allah yardım etsin ne diyim
@Vakt-imerhun
Az çok tahmin ediyorum. Ayrıca kadında boy önemli değil. En çirkin en sıradan kıza bile en az bin tane erkek birden yazıyor. Ama 1.80 altı erkekle hiç bir kız sevgili olmaz.
Evet aynen öyle haklısınız bana da günde yaklaşık 2 bin 800 civarı erkek yazıyor 300 sevgilim 10 kocam var siz de durum ne @Vakt-imerhun?
@ikizterazi her gün binlerce istek geliyor ama iki metre olmazsa kabul etmiyorum
@Vakt-imerhun
Yalan mı?
Bakın:
Boyum kısa ama kısa boylu erkekleri itici buluyorum, bu normal mi? ↗
Bende sana bir şey atayım normal mi bak. Kadının boyu 1.50 1.80 altı erkek olmaz diyor öyle salklarla hayat kuracaksan sen bilirsin
Bulurlar şöyle salkları sonra suç biz aile kızlarına olur.
Valla bizde böyle saçma sapan şeylere takılsak kıymetli olurduk. Altın seçsek beğensek bu olmazsa olmaz deseydim çok kıymetli olurdum. Susup sabretmeyi seçtim her noktada kıymetimde olmadı o işte olmadı şükür ne diyim
Beyin ameilyati ol sen
Gizli Üye
Eminim 1.80 den kısa erkek arkadaşın olmamıştır.
Oldu bos yapma
Ama sevgilin olmadı.
1.80 den kısa
Oldu diyom beyin ozurlusu