Ve hala herhangi bir düzelme yok bende😔ne olacak hiç bilmiyorum 😔
Vajinam ameliyatla mi duzelir?
Ve hala herhangi bir düzelme yok bende😔ne olacak hiç bilmiyorum 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda ilk kez duydum bunu ve ne olduğunu öğrenmek için baktım. Gerçekten böyle bir şeye sahip olup da nasıl doktora gitmeye utandın yani utanman bu durumda hayatına normal devam etmenden nasıl daha ağır bastı anlamış değilim.
Bence ilk fırsatta doktora git hiç erteleme, zaten erteledikçe ameliyat fikrini de düşünür durur belki de yok yere strese sokarsın kendini
Zaten fazlasıyla strese girmiş durumdayım. Anneme söyledim boşver bisi olmaz dedi, ben de ona güvendim🤦♀️ . Ama su an da git görün diyor
Ya şu an çok korkmaya başladım yorumları okuyunca. En mantıklı yazan siz gibi geldiniz o yuzdem sormak istiyorum size. Kurtçuk ise onlar canımı acitmadan sinit ve etimi yiyebilirmis böyle bisi biliyo musunuz😱🥴
Pazartesi kadın doğuma gideyim o zaman. Tesekkur ederim
Biri sana zaten belli tavsiyelerde bulunmuş = çiğ et YEME, salam sucuk sosis.. ve son zamanlarda moda olan ÇİĞ BALIK SUŞi ! evet balık durunca acaip kurtlanan bir et, bu yüzden kızgın yağda pişiriyorlar neyse konu dağilmasın..
EVET doktora gitmelisin durumun nedir bilemiyorum.. 2sene beklemişsin?
____ iç parazitlerin vucuttan atılmasını sağlayan bazı özel gıdalar : Sarmısak, Zerdeçal, Kekik, PelinOtu, KaraCeviz, KabakÇekirdeği, HindistanCevizi+Yağı
_____ Bunları tüketirsen sanırım durumun düzelir ama
>>> BİR DAHA ASLA ÇİĞ ET YEME !
Inşallah tez vakitte iyi olurum🙈
Çok teşekkür ederim yorum için 🙏🤗
Sen benim sana yazdığım malzemeleri aldın mı? onlarıda kullanıyormusun? yukarıda yazanlar.. onları düzeli olarak yiyeceksin bu gıdalar sen yedikçe kanına geçiyor ve eğer kurtcuk seni ısırırsa o bunu tadını beğenmiyor ya da onu zehirliyor vs vs.. sonra onu dışkılama yoluyla tuvaletini yapıp dışarı atıyor vücüt.. sistem böyle çalışıyor.. anlatabildim mi? o sana yazdıkları ilaçta tahminen aynı işi yapan kimyasal çeşidi..
Buarada sana 2 tane bağırsak kurtlarını temizleyen karışım Youtube-VIDEOSu
*** Karanfil+KetenTohumu karışımını her sabah içiyorsun=(1) https://www.youtube.com/watch?v=2j8wtEjYCqc
*** PortakalKabuğunu kurutup+Sütle karıştırıp içiyorsun=(2) https://www.youtube.com/watch?v=kC5UBV_btks
Ama popoda değil ki kurtçuk nasil dışkıyla atılsın 😔off ama 😥😥
ozaman Pelinotu çayı.. onu araştır ve iç.. kanına karışıyor ve o kurtcuklar seni ısırırsa pelin otunu içmiş oluyorlar (karnını doyurmak için senin kanından besleniyorlar ve bu pelin otu kanına karışınca onlar sarhoş gibi oluyorlar ya da ölüyorlar? .. eğer yinede hiç bir sonuç yoksa hastaneye gidip doktor kadınlarla konuşmak istiyorum de..
Off ya🤦♀️Bi kurtulsam bu durumdan. Neyse bakacam pelinotuna
bir sağlık personeli olarak kurtçuk ifadesi anlayamadım. Fotoğraf olsaydı net derdim ne olduğunu ama malum bu sitede onu koymak risk sapık çok sağlığına dikkat et en kısa zamanda doktora görün. Elimden tarif ile bişey gelmiyor üzgünüm hanım efendi
Net olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum sadece kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum🥴
Kurtçuk popoda normalde çıkan var ya ondan diye tahmin ediyorum
Popo da kurtçuk nasol oluyor iltihap mı siğil gibi bişey mi
Hiç burun ve anüs kaşıntısı var mı birde sabah uyandığında ağızdan salya akması. Bunlsr varsa muhtemelen sende kıl kurdu mevcut geceleri yujurta bırakmak için anüs çevresine çıkarlar orası vajina yakın olduğu için yumurtalar oraya geçti ise orda kurtlar çıksr. Tedavi olarak kontil tablet al ve iç çamaşır vs hersry ypksek sıcaklıkta yıka
Bilmiyorum ki tam olarak. Sadece solucana benziyo. Yorumları okudukça bir korkuyorum zaten
Korkma kıl kurdu o eczaneden kontil tablet al tğm evdekiler kullansın alıp
Ilacla gecer fimi. Insallah daha kotu biseye dogru yol almaz🙈
bir de bir sorum olacak. Kurtcuklar acı vermeden sinir ve etlerimi yiyebilir mi oyle bir yorum okudum da
Yok be kıl kurdu onlsr genelde hijyen eksikliği ile olur. İstersen Google yaz bak kıl kurdu diye aynısı mı
İlaçla geçer merak etme levamizol etken maddesi vücuda aldın mı dökersin kurtları. Tableti sabah aç karnına emecen sonra wc de dışkı ile atarsın kurtları
Iyi de diskinin çıktığı yerde değil ki vajinamda onlar nasil çıkacak. Cok korkmaya başladım bu durumdan oyuzden bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen
Bu kurt olmadan önce anüs dışına yumyrta bırakıyor kurt. vajina anüs e yakın börek bellii ısısı olunca yumurtalar orda gelişip kurt oluyor
Yanı onlar da dışarı atılır diyosunuz ne kadar kurtçuk büyümüş olsa da
Burda direk destekleyen gönderi atamıyorum ama dediğimi uygula anlarsın kurt vs kalmaz
Anladım. çok teşekkür ederim tüm sorularına cevap verip de içimi bir nebze olsu rahatlattiginiz icin
Geceleri kaşıntı olmuyor mu vajina ve anüs de normalde olur da
Oluyo kaşıntı hem de cok
Ama sikisip kalmis gibi biri ve icerde daha var sanki🤦♀️🤦♀️
Eczaneden alırsın yarın kullanırsın yasak yok ise yaşadığın ilde al ysrın. Evdekiler de kullanmalı yoksa tekrar olursunuz
Evdekiler de mi? O neden ki?
Çünkü kurt olsn kişi bulaştırır dokunduğun seylerden
Dokunarak mi off ya. o zaman kardeşinden bana bulaşmıştır bir ara onun poposunda da vardı kullanmıştı 🤦♀️🤦♀️
Onda vardı siz kullanmadınız mu? Tüm evde kişiler kontil tablet kullanmak zorunda cocuklar da şurup kujahıyır ufaklsr da
Bizde herkes kullanmadı ki pek kullanacaklarını da düşünmüyorum ben. bir de 3 yıl filandır böyle ilaç etki eder dimi
Eder merak etme yarın kontil tablet al kullan aç karnına em sonra wc gidince dışkı da görürsün kurtları dökersin bir kaç gğn
Inşallah öyle olur.
Kesin olarak geçer merak etme geçmezse dile benden ne dilersen
Geçsin yaa. Kesin dedin hem rahatladım cidden 🤗🤗
Kontil veya sitrax tablet işini görür kullanımı alırken sor 2 kez kullanıyorsun birincisi kurt döker 2. Hap yumurtası döker kurdun böylece ölür hepsi iç çamaşırı yatak vs alayı yıkanmak zorunda
Tamamdır. Her şey bu kadar dimii
Evet herkes e kullanır evde sende kullan yatak vs temizle ypksek derecede
Sağlık ocağına gittim. Aile hekimi vermazol yazdi 3 gündür kullanıyorum herhangi bir değişim yok
Aç karnına sabah emerek erit ilacı iç çamaşırı değiş ve ellerini vs iyş yıka tüm ev kullanmazsa tekrar olur
Ben direkt yuttum.1 hafta ara verip sonra tekrar 3 gün daha alacakmışım onu. Off ben çabuk geçer diye düşünüyodum bilmiyorum artık 😔
Yutmayavaksın emcen eriterek ağzında
Öyle bisi soylenmedi bana. Hem reçetece emerek ya da yutarak diyodu farketmez diyodu yanii.
Hem ilk 3 gün bitti. Off ya napcam ben🤦♀️
7 gün sonra emerek yap döker o kurt zaren wc de dışkı da çıkmıştır
Dışkıyla çıkamaz çünkü vajinamda biraz dışarı çıkmış durumda ve hala öyle
Orayı sil onlsr ölür yakında. Wc de temizliğe önem ver dışkı asla kalmasın
Doktor bir hastasında 3 yıl boyunca olduğunu düşündüğü ve sonunda akciğerine kaçtığını kurduğun söyledi. Burnundan çıkan bile varmış.
Kaçar senin gibi 2 yıl bekler ise
Nee. Benimki de başka organlara kaçmamıştır inşallah. Bu ilaçi haftaya da kullanacam dokulmezse kadın doğuma giderim artık 😔
İyi ki cinsel hayatın yok
Nasil yani? Neden bunu dediniz ki
?
Bulaşır idi erkeğe de ondan
Doktorun dediklerini yaptım ve denin dediklerini de. Ama hiç bisi düzelmedi 😔
Hey allahım foto kurt çek bari
Niye ki? Bu normal kıl kurdu ona benziyor baktım ben, en sonda aglayacam artık ya😔😔
Birazda kendşne suç bul hijyenik değşlsln
Hiçte bile. Baya da hijyenik birisiyim , sürekli elimi filan da yıkarım. Ama tırnak yeme alışkanlığım yüzünden olmuş olabilir daha yeni bunu düşünüyordum 😔
Soruna inanmıyorum bir sağlıkçı olarak ilaçlar döker kesinlikle seninki uydurma soru
Sacma bir yorum olmuş. Sana ilacin adini bile yazdim. Hem bu kadar endişelenip o kadar soru sormazdım uydurma soru olsaydı. Zaten jinekologa gorunecem. Hastalığın şakası da olmaz ayrıca. Her neyseee
Dışkıyla döker diyosun da vajina normalde penisin girdiği yer , ordan dışkıyla atılması saçma olur. Eger saglikciysaniz bunu da bilmeniz gerekirdi.
Ascaris ler anüs etrafına çıkıp yujurta bırakır o yumurta vajina ile yapın anüs olduğu için vğcut ısısında orda da gelişir benim sağlıkçı olma ispat ettirme derdim yok kendimi biliyorum sen kendini bil yeter
Ascaris ne
Kendimi biliyorum ki , uydurma soru olmadığını söylüyorum. Keşke uydurma olsaydı ya off
Araştır netten bak anlarsın
Tamam bakiyom
Akciğere girmişse burundan çıkabilir vs. diyo. Galiba ameliyat olmalıyım cidden de
Beni ilgilendirmez sorunun senle uğraşamam sorunlu psikiyatrik hastasın
Off , ne salak bisi çıktın sen. Bende yardım ediyosun sanıp seviniyorum. Ugrasamam senin gibi biriyle cidden
Ya sen adamı mı kandırıyor sanıyon yok kurt geçmemiş yok bişi kusura bakma o ilacı içip de kurt yaşamaz
Bu konuda bilginin az olduğun bir kabul edemedin ya. Bu nedir yaa nasil bir kompleks yasion senn
Seni bilgi ile de gömerim sevgi ile de
Ikisiyle de bişey yapamadım
Cevap
19Cevap
Şimdi netten okudum, kıl kurdu imiş... senin sorun @mında değil, g@tünde... kıl kırdu anüs ağzına yumurtlarmış ve oradan vajinaya geçermiş... temizliğine dikkat et ve bol bol yoğurtlu sarımsak ye... Kıl kurduna çok iyi gelirmiş...
Orda büyümüş kıl kurdu ama o da düşer mi yani8
Düşer ama hijyene muhakkak dikka et... ilk önce evinden başla ne var ne yok yıka en yüksek derecede... bilhassa yediklerine de dikkat et... çiğ bir şey tüketme, hele ki salam sucuk sosis asla... peçete ile silip oldu bittiye getirme poponu... adam gibi al bir sıvı sabun bol suyla poponu yıka... hijyen hijyen hijyen !
2 3 yil boyle olmasi biseyi degistirmez yine de duser dimi? Aslında hijyene temizliğe de çok önem veren biriyimdir beden boyl3 oldu anlamadim
Yediklerine dikkat et o zaman, sorun yediklerindedir.
Anladım teşekkür ederim🙏🙏
Bunu her hastalik icin soyluyorum; hastaligi gormezden gelmek, doktora gitmekten cekinmek tedaviyi zorlastirmaktan hastaligin ilerlemesinden baska ise yaramaz.
Ya çok kötü biseyse o zaman ne yapcam
Cok kotu biseyse de geregini yapacaksin hangi tedaviyi olman gerekiyorsa olacaksin
Yaa arkadasim sen bu kadar cahil misin? Dusunuyorumla ilac mi istenir tedavi mi olunur gitsene adam akilli kadin dogum poliklinigine hayret biseysin ya
Ne yapayım yani çok korkuyorum kötü biseyse diye
Kacmak hastaligi ortadan kaldirmayacak hatta daha ileri seviyeye tasiyacak senin bu yaptigin dupeduz cahillik
Bilmiyorum belki de öyledir
Üroloji amacı zaten cinsel bölge olduğu için doktorundan çekinecek birşey yok genelde bayan oluyor zatrn
Gidip acikca soylim mi yani? bir de kadın doğuma mi yoksa jinekologa mi
Sağolun
Ne olursa olsun erkenden doktora gitmekte fayda var. Utanmak ileride daha kötü sorunlara yol açabilir
Muhtemelen iltihap vardır. Doktora görünmelisin daha kötü olmaması için.
Umarım ilaçla geçebilecek biseydir. Bir de utanıp hastaneden geri de dönebilirim😔. Pazartesiye randevu aldım yoksa
utanma doktora git. işleri bu sonuç olarak. hap felan yazar.
Inşallah sadece hap filana düzelecek biseydir
internetten araştırabilirsin
Kadın bir doktora randevu al git utanmazsın. İhmal etme.
İlişkiye girdin mi hiç ilişkiye girince mi buluşıyor acaba
Hayır hiç ilişkiye girmedim
kurtçuk değildir kurtcuksa çok tehlikeli çıkan şeyin fotoğrafını atsana
Tehlikeli derken? Korkutma beni lütfen
Neee
Bana ciddi olmadığını söyle. Lütfen lütfen lütfen
Iyi de sinir ve etini nasil yiyebilir ki?
Allah ım inşallah öyle bisi değildir yaa
Niye korkutuyosun beni ya
Hic iliskiye girmedim ve kurtçuk orda olmuş bile olabilir bilmiyorum sıkışıp kalmış gibi
Kadin doğum doktoru da anlamaz mi ya
Kurtçuk derken? Ic kısmında beyazlıklar mi var?
Yok normalde popoda çıkan kıl kurdu diye tahmin ediyorum ben
Vajinada olduğuna emin misin? Belki popondadir
Yok vajinamda o yüzden bu kadar korkuyorum ya
Ya şu fotoğraf at diyenlere inanma ya lütfen. Sapiklar bir de korkutmaya çalışmışlar. Sen korkma lütfen hastaneye git. Istersen önce eczaneye gidip sor bir. Eğer içini rahat ettiren bir açıklama yapıp ilaç verirlerse kullan bence. Kısa sürede geçer diye düşünüyorum. Allah şifa versin.
Bir de temizlik önemli ama tek sen değil evdeki herkes temizliğe dikkat etmeli. Benim eski ev arkadaşım sürekli sabah ayrı akşam ayri erkekle bazı şeyler yaşadığı için hpv virüsü kapmıştı. Sonra bende de belirtiler olmaya başladı meğersem ortak kullanılan yerlerden de geçebiliyormuş. Mesela klozet dusakabin falan. Toplu yerlerde bir kişinin dikkatiyle sorun çözülmüyor.
Amin inşallah 🙈
Cidden de çok korkuttu bu yorumlar beni
Teşekkür ederim 🤗
Ayy sizin de çok kötü olmuş. Size de geçmiş olsun ne diyim
Ayrıca virüs bar diye hastaneye gitmekten çekinme lütfen. Sen maskeni eldivenini tak korkmadan git. Allah şifa versin tekrardan inşallah. Amin.
Amin amin 🙈🤗🤗
Sağol ben de bekliyorum birazcık daha aslında benim de gitmem lazım kontrole.
Insallah siz de de onemli bisi çıkmaz. Allah acil şifalar versin size de
Teşekkür ederim.
Doktora git kardeşim buradan akıl almakla olmaz
Kadın doğuma dimi
Yok kulak burun boğaz
Jinekoloğa gitmen gerek
Yahu utanma işte git söyle ben de böyle bir sorun var diye
Bilemiyorum
Utanma lütfen gittiğinde doktorun tutumu seni rahatlatıe zaten tasalanma. Hatta doktora ben çekiniyorum dersen daha hassas davranır.
Off ya ameliyat ya da baska bisi olursa korkularım var bu konuyla ilgili. Ya çok canım yanarsa daha kötü olursam. Haftaya kadar bekleyeceğim baktım olmuyo utana sıkıla gidecem mecbur
Bekle ilacını kullan. Belki geçer ama git. Ne olacağını bilemezsin belki basit bir şeydir.
Inşallah basit biseydir insallah🙈🙈
Amin ve utanma hiç gereği yok.
Allahim her halim icin sana sükürler olsun
Pardon anlayamadım
Siğildir o koterle yaktırıyosun olur biter
Siğil değil ne yazık ki
Resmini atar misin bir
Nasil resmini atim yaa
Görmeden bilemezsin ki zaten
Nasıl bir şey tam olarak
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
bir tarif et bakalım
Ya kıl kurdu bence. Yanı yorumları okuyunca öyle bir anlam çıkardım ben. Ama normalde kıl kurdu popoda cikiyomus benim vajinada var 🤦♀️
Söylesene bir bilgin var mı bu konuda
Burda yazsan olmaz mi
Sağolun
kaşıntı var mı?
Evet oluyo kaşıntı
kıl kurdu olabilir o zaman erteleme doktora git açıp bakmaz bile belki
Inşallah ciddi bişey değildir yaa
değilsede ertelersen ciddileşebilir
3 yıl filandır böyle umarım ilaçla duzelir
çok ertelemişsin.. nasıl farketmedin ki...
Farkettim anneme söyledim bisi olmaz dedi. Ben de normal bisi sandım 😔
dökülen kurt oldu mu
Hayır olmadı
Belki sorunun o bile değildir görünürde bişi yok mu yani?
Kil kurdu galiba, çünkü 5 cm filan görünüyo yani
ilacı düzenli ve denildiği gibi kullan işe yarayacaktır
Kurtçuk var derken?
Bence kurtcuk görünümlü bişey
Ya normalde popoda çıkan ışte bence o
Ama bir yerınde yapışıp kalmış sanki
@Ardakaradeniz evet öyle. Orda olmuş de olabilir bilmiyorum
Evet. Özele gelir misin 2 dak
@Ardakaradeniz sebeb ne? burda söyler misin
Sadece biraz sohbet etmek istedim
Ya ben neyin dertindeyim sen ne diyon
Benim derdimi biliyor Musun belki senden daha kötü
@Ardakaradeniz ne derdin var peki
Burdan konuşamam
Bence Dr görün sağlıkta utanılacak birşey yok
utanma git
Nasıl bişey o
Normalde popoda çıkan kurtçuk var ya ona benzio
Siğil gibi birşey mi
kac yasindasin
19
ne zamandir böyledir
2_ 3 yildir böyle.
yani yeni mi fark ettin
Hayir yeni farketmedim. Cekindim gitmeye b3lki duzelir diye bekledim
utandin yani dimi canim
Evett😔
kiyamam sana yaa canim doktordan utanilmaz yaaa
uyudun mu
seni bekliyorum
Ne yapim
uyumadin mi
Yorumları okuduktan sonra uyuyamadım ki korkudan
kiyamam sana banaüzelden yazarmsin
Sanmıyorum
sen gel hele
seni bekliyorum ne yapyiorsun
burdamisin
Küsmüyüz
Ne diye özele geleyim ya. Allahım Allahım
gel ordan konusalim daha rahat
Neden yoksun
Yaz işte buraya
gel iste sende lütfen
daha bir caresini bulamadin mi
Off ya bir bulamadim🤦♀️😔
sevgilin demi yok
Yok ulan yok
olsaydi sana yardimci olurdu kiyamam sana
Bana nasil bir yardımı dokunabilirdi ki. Ona söyleyemezdim bile
nedemek söyliyemezdin sevgilindir her sei paylasirsin onunla
Ben çok içime kapanık biriyim kendimle ilgili bişeyleri pek paylasamam
ama yazik olur sana sen ne yapyiorsun su an
Uykum var ama bu soruna bir care bulmak icun KS de yimm
banatakipaarmisin
Sacmalama tabiki. Beni bu sorun sayesinde mi tanıyacaksın hayatta olmaz
gel iste ordan rahat konusurz
Nasıl yani o ne?
iliskiye girdin mi
Hayirr
Vajina dudaklarin mi acıyo
Soruyu okudun mu
beyazimsı kurtcuk demissin
Evett oyle dudaklri ile ilgiki bisi yok. Vajina normal bildiğin orda var kurtcuklar
acıyo mu cok yoksa nolyo
Kasiniyo çok ve 3 yildir böyle
iliskiye girsen belki iyi gelebilir
Çok sağol ya cidden👏👏👏
nden belkii iyi glcek
krem sur
Ne kremi
Krem oluyo ya kasnti icin
hala kaşnyo mu
Hayır kaşınma yok bitti o
neyin var peki
Ya içinde kurtçuk gibi bisi var halaaa
ozelden yazar msn bir
Sebeb
hic oylesine dedim
Ben burda dertiml3 uğraşıyom sen ne diyon yaa
anlyorum seni canim da acıyo mu
Geçen hafta yaniodu sankii. Ama şu an kaşınma ya da yanma yok sadece ordaki kurtçuk gibi bişey hala biraz disarda. Bu arda neden gizliye aldın profilini 🙄
eklmyosun zten bosver canim
Ok
vajinanin neresinde kurtcuk
Icindeeeee
cok kotü çıkarsan ckmaz mi
Nasıl kurtçuk ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?