Ameliyat sonrası neler hissedilir?
Narkoz nasıldır?
Narkozun etkisi uyandıktan sonra da devam eder mi?
Narkoz nasıldır?
Narkozun etkisi uyandıktan sonra da devam eder mi?
Küçükken sünnet i hastanede oldum ve narkozla uyuttular kendime geldiğimde yatırdıkları odanin duvarında elinde balon palyaco resmi vardı ve o palyaço tek olmasına rağmen 12 den başlayıp 10-8-6-5-3-2ve en sonunda 1 e düştü internette narkoz etkileri yaz videoları izlemeni tavsiye ederim emin ol bir çok insan aynı durumda oluyor narkozu yiyince 😂😂
Hadi ya 😄
Uyanamamaktan korktugum icin uzak duruyorum. Bir kac kisiden duydugum tam ayilana kadar yanina kimse (tanidik, akraba) girmemeli. Nedeni sacma sapan konusmalar. Biri eski kiz arkadasinin ismini (arkadas evli) digeri ayrildigi kocasini sayikliyorlarmis.
Ağrı sızı 😖
Geçmiş olsun bende açlıktan geberirim ameliyat sonrası 😕
Cevap
18Cevap
ameliyat sonrası yaşama inanıyor muyuz bence soru bu olmalı
O kadar kötü yanı
narkoz güzeldir.
Narkoz güzel sonuçları kötü
işte öyle bişey
Hım bu hiç rahatlatmadi 😅
ne ameliyatı olduğuna bağlı biraz da
Çene
geçmiş olsun. iyi olacaksın
Tesekur ederim
Nazrkoz bu dünyadaki en güzel şeylerden biri de uyanınca bir sersemlik oluyor
O sersemlik hissi ne yaptığının farkına varamayacak kadar yoğun mu
Degil
Teşekkür ederim
Rica
Ben olmuştum narkozun etkisi geçene kadar olan süreyi hatırlamıyosun
Uyandıktan sonra da mı
uyanıyosun ne olduğunu hatırlamıyosun ben küçükken ameliyat olmuştum narkozun etkisi geçmeden uyanmışım annem giydirmiş beni falan sonra tekrar uyumuşum bir uyandım tekrar hiç bişey hatırlamıyom ne zaman geldim ne zaman giyindim falan
Anladım geçmiş olsun
saol
Ben oldum narkozlu bölümü hiç hatırlamıyosun güzel bişey etkisi geçince ise ağrılar...
Ağrı o kötü ya
Böbrek taşı ameliyatı olmuştum. Narkoz kadar mükemmel bir şey yok kız ayool
Geçmiş olsun guzel de sayıklama olmasa iyi her b*ku sayıklarım
oldum 2 kez
biri lokal anesteziydi bel altı etkısı geçerken çok hoş hissetmiştim O kanı hissetmen ayak damarlarındaki kanın sıcak sıcak akışı çok güzeldi :D
Normal Anesteziyi hatırlamıyorum uykudan uyanmış gıbı ama ağrılı :D
Oldum narkozdan sonra hemen ucuyorsun hicbisi hissetmiyorsun
Sonrası?
Uyuyorsun ameliyat bitene kadar bole. sonra kendine geliyorsun ama. gucun yerinde değil o kadar. zamanla toparliyorsun kendini
Hım tesekür ederim
Gecmis olsunAllah acil sifa versin
Gecmis olsun neyiniz var bu arada narkoz ve ameliyat bise hissetmiyon fakat sonrasi daha kotu
Sayiklama durumu çok yaşanan bir durum mu bilgin var mı bu konuda çeneyle ilgili ufak bir ameliyat
Hadi ya benim o bozuk
Hayır çenem ameliyatla tedavi edilecek tabiki psikoloji bozuk olursa şu narkoz sonrası kendine geliş sürece sarpa sarmasa
Yani 😐
Bu narkozun dozuna bağlıdır. Ben yaklaşık 6 kez masaya yattım. Uyandıktan sonra belli bir müddet devam eder ancak bu da 1-2 saate geçer.
Bnde Salı Gunu Olcam Sana Çarşamba Gunu Soylerim 😂😂
2 kez oldum. İkisinde de ketamin verdiler. Kafa jupiter mars 110 numara 5 yıldızdı.
Hic birsey hissetmiyorsun kurkutuk sarhoş gibi birsey oluyorsun
Belden uyuşturma da var ameliyat için
Pek bilmiyorum
Fazla narkoz kullanılırsa evet hafızaya zararlı
Hafızaya zararlı mı hım kötü oldu bu
Geçmiş olsun tesekkur ederim
Çok korkulacak bişey yok sadece ayilirken biraz tekme falan attım ben ama ayıldiktan yarım saat 1 saat sonra Kendine gelirsin
Hiç olmadım tavsiyede etmem
Uyuyarak ya da kusarak narkoz atılır.
Çok uzın sürmüyor
Umarım öyle olur tesekur ederim
Olmadım ins olmam da
Sadece ağrı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar