İyi bir psikolog nasıl bulurum?

Çok yoğun duygu değişimleri yaşıyorum örneğin gün içinde sabah çok mutlu çok enerjik çok hayat dolu isem gece kendime zarar verip kendimi öldürmek isterken buluyorum kendimi. Aynı zamanda yeme bozukluğum da var ve manik dönemde aşırı yerken depresif dönemde günlerce aç kalıyoru. Sağlık sorunlarım başlı başına kötüleşti zaten. Kalbim gün içinde 3 kereye kadar çıktı hızlanması. Bir kaç dakikadan fazla olursa risk yükseliyor. Bazen uykumda bile kalbim hızlanıyor ve aniden uyanıyorum buna bağlı olarak korkuyorum da aniden olunca. Yani başlı başına sorunlardan ibaretim. Bu duygu değişimleri o kadar sıklaşmaya başladı ki birinden aynı gün içinde hem nefret edip öldürmek isteyip hem de sevgi duyuyorum. Bunun gibi daha bir çok şey var. Artık bu kararı alma sebebim ise minik bir yazışmada bile (büyük bir tartışma değil) ataklar geçirip titreme krizine girmem ve yine kalbimin hızlanması sonucu nefessiz kalıp bayılmam. Psikolog arıyorum ama bana yardımcı olabilir mi bilmiyprum. Tanı koymasını istiyorum sadece.
İyi bir psikolog nasıl bulurum?