Başlayıp bozuyorum hep. Mesela sabah kahvaltısı yapmayı hiçsevmiyorum diyet yapınca veriyorum kilo ama sevmiyorum kahvaltıyı özellikle yumurta yemeyi ve yeşillik midemi bulandırıyor. Sporda yapıyorum gayet veriyorum yani spor yap diyet yap demeyin. Nasıl yapabilrim tek ögün mü yapsam? Misal 2 de yiyim sonra yürüyüşe çıkıyım gibi? Nasıl olsun? 99 kgyim ve 25i vermeden rahat edemicem ya napıcam lütfen tecrübelerinizi paylaşın?
Ve bugün bozdum ben 3. Gündü. Yarın başkıyım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o zaman şöyle yap kahvaltı dışında kendine bir öğün belirle sadece o zaman ye atıyorum öğle yemeği sadece o zaman ye sağlıklı şeyler ama onun dışında çok acıkırsan ara öğün az az atıştır ama sağlıksız olmasın kilo hedefi belirle o kiloya ulaşınca kendini ödüllendir istediğini ye o günkü süreçte bol bol yeşillik ıspanaklı detoks suları iç limon suyu da çok faydalı günde 10.000 adım atmak gerekir bunu yap verebiliyorsan böyle spora gerek yok
Tek ögün yani demi? Bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah kilo vermem durmaz
evet tek öğün işe yaramazsa diyetisyene git
Tek ögünü becerirsem çok iyi olur aslında ama kilo vermen durur filan diyorlar. Aslında 2 ögün beslenmeyede öyle şeyler diyorlardı diyetinler 6 ögün önerdigi için. Peki o tek ögünü saat kaçta yapmam lazım
bilmiyorum bünyene göre öğle saatleri uygun ama bol bol su iç sudan hiç kısma
Anladım teşekkür ederek
Kahvaltısız aralıklı oruç deneyebilirsin epey memnun deneyenler. Ben kahvaltıyı öneriyorum ama. Saglam bir kahvaltı bu isin olmazsa olmazi bence. Bir de yumurta yesillik yemek zorunda degilsin. Normal kahvalti yap.
Bende aralıklı oruç yapıyorum zaten 2 ögün sabah 11de kahvaltı akşam 6da akşam yemegi. Ama yumurta yerine ne yicem? Peynir demeyin peynir bana iyi gelmiyor sindiremiyorum yani başkada yok
Ne istersen? Kahvaltida istedigini ye, ve doymadan kalkma. Ölçü falan koyma kahvaltida, abartiya kacmadigin surece sorun yok. Oyle kibrit kutusu kadar peynir falan sacmalik onlar. Oyle bir kahvaltida asla doyamazsin ve gun icinde yeme ihtiyaci hissedersin.
Diyet yaptiginda tatlı, hamurisi gibi seyleri tamamen kesiyor musun? Diyete baslayip bozuyorum dedin muhtemelen cok kisitlayip ac bırakıyorsun kendini, bir yerden sonra da dayanamayip birakiyorsun.
Bir seyi yemek istiyorsan ye, diyelim ki canin bir tatli cekti yap ye, veya aksam yemeginde sevdiğin bir yemek var istediğin kadar ye ama diger ogunlerde diyetine devam et. Bir gun fazla kacirirsan ertesi gun biraz daha hafif ye. Böyle dengeleyerek ve arada kacirarak geri almamak uzere kilo verirsin.
Evet baya kısıyorum çünkü ramazana kadar 75e düşmek istiyorum. Ramazanda yapamam belki diye. 65e düşmek niyetin aslında. Ondan mesela sabah maydanoz ve haşlanmış yumurta ya da omlet yapıp yiyorum zeytin tuzlu diye yemiyorum. Akiamda mesela pazartesi kısır yedim dün tavuk sote yapıp yedim. Bugünde brokoli yicektim. Ama yapamadım herşeyi yedim maleseff
Aceleye getirmeye gerek yok. Gördüğün gibi ise yaramıyor. Cok kismadan devam et.
Senin irade zayıf gibi biraz en büyük problem o bence