Sağlık Çok hastalandım, hangi çorba iyi gelir? J4CK99N Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Mercimek olabilir mi? Güncellemeler+1 yıl teşekkürlerimi sunuyorum Çok hastalandım, hangi çorba iyi gelir? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Yayla çorbası iyi gelir 0 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana hep babam hastalandığım da mercimek çorbası iyi gelir diyordu ondan bence de mercimek bana göre iyi gelir 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Genelde hastalar için et haşlama ve suyunu öneriyorlar, tarhana çorbası da bir diğer seçenek, geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk hastalıgın sanırım bu. Kelle paça ya da tavuk suyu corbası iyi gelir 0 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl mercimek ve tarhana çorbası iyi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tavuk 0 2 Yorumla J4CK99N +1 yıl teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl paça ayak 0 2 Yorumla J4CK99N +1 yıl o zor kankam ya Yorumla kanka35 +1 yıl iğne daha zor girdimi yakıyor nasıl katlanıyorsun paca çok daha güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yayla çorbası iyi gelir
Bana hep babam hastalandığım da mercimek çorbası iyi gelir diyordu ondan bence de mercimek bana göre iyi gelir
Genelde hastalar için et haşlama ve suyunu öneriyorlar, tarhana çorbası da bir diğer seçenek, geçmiş olsun.
İlk hastalıgın sanırım bu. Kelle paça ya da tavuk suyu corbası iyi gelir
Tavuk suyu çorbası en iyisi bu
mercimek ve tarhana çorbası iyi gelir
En iyisi tavuk çorbası.
Tarhana çorbası
Şehriyeli ezo gelin
Tavuk suyu.
Tavuk çorbası güzel
Olabilir
Tarhana olabilir
Tavuk
teşekkür ederim.