Yeme & İçme Hasta olduğunda aklına hangi çorba geliyor? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor 🤧😷Çocukluğumdan beri hasta olduğumda yayla çorbası gelir hemen aklıma.Sen hasta olduğunda hangi çorba geliyor aklına? Hasta olduğunda aklına hangi çorba geliyor? Cevapla Çocuk Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nzkzmsnsn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl limonlu şehriye corbasi kisa surede pişer ama sebze corbasi favorim 13 0 Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim için mercimek çorbası yeter. Bu arada geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşallah 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Amin. Teşekkür ederim Yorumla ƘƲƦƬƘıԼıƇı +1 yıl Rica ederim Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bütün çorbaları çok severim ama ben hasta olduğum zaman o anki damak tadıma en uygun çorba tavuk sulu çorba oluyor 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yayla çorbası. Onu da ameliyat olduğum zamanlarda yengem yapıp hastaneye getirmişti sağolsun :) onun sayesinde sevdim. 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aaa toyga çorbası. Geçmiş olsun. Ben bol sirke sarımsaklı paça içerim 2 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Alemdaralii +1 yıl Neyin var Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Grip Yorumla Alemdaralii +1 yıl Terleyebilirsen çabuk atlatırsın Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kolay terlemiyorum Yorumla Alemdaralii +1 yıl Sıcak bir banyo ardından viks sürüp kalın giyinip battaniye ile yat terlersin valla Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. tavuksuyu çorbası beni ayağa dikergeçmiş olsun 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tarhana ve mercimek çorbası geliyor. Annem hasta olduğumda hep bunlardan yapardı.:) 1 0 Yorumla
Sjjsjdjdf Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Aynen yayla ve tavuk suyuna şehriyeli çorba😋😋😋😋😋 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yayla çorbasını çok severim ama hasta çorbası bende tarhanadır 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben çorba içmiyorum ne bilim sevmemiyorum o yüzden hastayken de aklıma gelmiyor 1 0 Yorumla
glitteroyster Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yayla tarhana mercimek ve özellikle mercimek köftesi 🙈 1 0 Yorumla
_Nilrafya_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Limonlu şehriye çorbası.Geçmiş olsun.. 2 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Un çorbası, helle de diyorlar 1 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tokatlilar der öyle ama başka nere diyor Yorumla Muro8384 +1 yıl Amasya efendim.. Yakın yani tokata 😊😊 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet öyle 😊 Yorumla Muro8384 +1 yıl Tokatlı mısınız efendim Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet Yorumla Muro8384 +1 yıl Bende amasyalıyım efendim.. Eski eşim de tokatlıydı.. Çocuğu görmeye gidiyorum bazen.. Yorumla
hohhkn96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çocukken mercimekti, yaş ilerleyince kelle paçaya doğru evrildi 😊 1 0 Yorumla
nurdemir780 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tel şehriye çorbası.. annem hasta çorbası olarak yapardı bide içine bol limon misss 1 0 Yorumla
hope0660 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yayla çorbasını iyi yaparım. Ama benim tercihim çürük çorbası. :) 1 0 Yorumla
gizlimsiibiri Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ummaç çorbası ben kum çorbası derim ama deneyin güzel 😂👍🏻 1 0 Yorumla
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Benimde yayla gelir anam ne yapar bee🤣 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tavuk suyu çorbası en sevdiğim mercimekten sonra 1 0 Yorumla
Avadeline Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kremalı mantar desem taşlanır mıyım 🤣 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Tel şehirye çorbası. Hafif ve güzel. 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Sebze çorbası ama tavuk suyulu 1 0 Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Ilikli paca çorbası sirke sarmisak limonlu 1 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 509 cevap paylaştı. Tarhana çorbası çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
limonlu şehriye corbasi kisa surede pişer ama sebze corbasi favorim
Benim için mercimek çorbası yeter. Bu arada geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşallah
Amin. Teşekkür ederim
Rica ederim
Bütün çorbaları çok severim ama ben hasta olduğum zaman o anki damak tadıma en uygun çorba tavuk sulu çorba oluyor
Yayla çorbası. Onu da ameliyat olduğum zamanlarda yengem yapıp hastaneye getirmişti sağolsun :) onun sayesinde sevdim.
Aaa toyga çorbası. Geçmiş olsun. Ben bol sirke sarımsaklı paça içerim
Teşekkür ederim
Neyin var
Grip
Terleyebilirsen çabuk atlatırsın
Kolay terlemiyorum
Sıcak bir banyo ardından viks sürüp kalın giyinip battaniye ile yat terlersin valla
tavuksuyu çorbası beni ayağa diker
geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Tarhana ve mercimek çorbası geliyor. Annem hasta olduğumda hep bunlardan yapardı.:)
Aynen yayla ve tavuk suyuna şehriyeli çorba😋😋😋😋😋
Yayla çorbasını çok severim ama hasta çorbası bende tarhanadır
ben çorba içmiyorum ne bilim sevmemiyorum o yüzden hastayken de aklıma gelmiyor
Yayla tarhana mercimek ve özellikle mercimek köftesi 🙈
Bol limonlu mercimek çorbası.
Limonlu şehriye çorbası.
Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim 🌸
Un çorbası, helle de diyorlar
Tokatlilar der öyle ama başka nere diyor
Amasya efendim.. Yakın yani tokata 😊😊
Evet öyle 😊
Tokatlı mısınız efendim
Evet
Bende amasyalıyım efendim.. Eski eşim de tokatlıydı.. Çocuğu görmeye gidiyorum bazen..
Çocukken mercimekti, yaş ilerleyince kelle paçaya doğru evrildi 😊
Tel şehriye çorbası.. annem hasta çorbası olarak yapardı bide içine bol limon misss
Yayla çorbasını iyi yaparım. Ama benim tercihim çürük çorbası. :)
Ummaç çorbası ben kum çorbası derim ama deneyin güzel 😂👍🏻
Haşlama ve yayla çorbası.
Benimde yayla gelir anam ne yapar bee🤣
Tavuk suyu çorbası en sevdiğim mercimekten sonra
Kremalı mantar desem taşlanır mıyım 🤣
Tarhana veya beyran çorbası
Hasta olunca ıştahım kesiliyor
Tel şehirye çorbası. Hafif ve güzel.
Sebze çorbası ama tavuk suyulu
Terbiyeli tavuk suyu çorbası.
Yemek gelmz ki aklıma hastaysam
Ilikli paca çorbası sirke sarmisak limonlu
Tarhana ve mercimek çorbası.
Mercimek tarhana şehriye...
Acılı ve kıvamında arabaşı çorbası
Tavuk sulu yoğurt çorbası
Tavuk suyu çorba
Bol limonlu şehriye çorbası 🤞
Tarhana çorbası çok iyi oluyor
Tarhana çorbası gelir.
Paça veya kemik suyu :D Evelallah
Sebze çorbası veya tarhana
Tavuklu şehriye çorbası 😋
Genelde ya tavuk ya mercimek😛
Mercimek çok severim. Her gün içebilirim.
Dürümcü emmide paça üf 🤌🧜🏼♂️
Hastayken aklıma yemek gelmiyo ki 😷🤒
Mercimek çorbası olur
Tavuk suyu.
Kelle paça mercimek
Tavuk suyu tabiki
tavuk çorbası pirinçli olan
tavuk çorbası
Tarhana antibiyotik dir.
Mercimek çorbası.
çorba sevmem
Tarhana çorbası