Diyete cumartesi başladım düzenli spor yaptım ve diyet yaptım 118 din bugun baktım 115 olmuşum nasıl bu kadar hızlı verdim spor da yaptım çok hızlı vermişim neden
Aşırı karbonhidrat, tuz vesaire tüketimi vücutta şişkinlik yapar, ödem denen şey o. Limonlu su iç her gün. Kardiyo ve egzersiz yap. Beslenmen de 12-8 şeklinde olsun, bu saatlerin dışında yemek yeme.
Hayır vücudumuzda bulunan su birikimi iyi bişey yağdan önce ödem atarız terlemek, sık sık küçük tuvalete çıkmak, cardio yapmak spor yapmak efor sarf etmek v. s ödem atmaya yardımcı olur
Evet ödemlerin azaldiktan sonra yağ yakimina başlayacaksın kilo vermen ağırlaşabilir yavaşlayabilir korkma o konuda vücudunun alışması gerekiyor önce spora falan hızını aldıktan sonra disiplin bozmadan devam et 6 ayda güzel sonuç alirsin gözle görülür bişeyler görürsün yani
118 kiloydum çok yoruluyordum daha gencim diyete başladım eskiden 3 tabak yemek yiyorsam 1 tabağa düşürdüm su içtim spor bisikletim var ona biniyorum bir de Leslie yapıyorum 3 günde 3 kilo verdim şaşırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk başta vücut şoka uğradığı için öyle olur, bazen de "su/ödem attın" derler. Normal.
Hmm anladım çok teşekkürler 🩷
Ödem ne demek kötü bişey mi
Aşırı karbonhidrat, tuz vesaire tüketimi vücutta şişkinlik yapar, ödem denen şey o. Limonlu su iç her gün. Kardiyo ve egzersiz yap. Beslenmen de 12-8 şeklinde olsun, bu saatlerin dışında yemek yeme.
Leslie yapıyorum kardiyo yöntemi ile kilo verdiriyor zaten demekki ise yariyormus çok mutlu oldumm
Kas gelişimi için egzersiz önemli, onu da ihmal etme. Sırf kardiyo yetersiz, vücudu kaslandırmaya başlaman gerek.
Kilo fazla olunca olur boyle seyler bide bunu 60 larda yap😁
Hahaha sanırım öyle teşekkürler yorumun için 🩷
Rica ederim canim benim☺️ basarilarin devamini dilerim
3 günde ancak bagirsaklarini bosaltiyorsun, bugün normal ye, aksama 118 olursun.
Kilo bir anda verilme, hafta 1 kilo versen sükür et, ayda 4 kg yapar, 10 ayada 40 kilo
Ödem atiyosun da ondan
Hmm tamam teşekkürler 🩷
Ödem kötü bişey mi
Hayır vücudumuzda bulunan su birikimi iyi bişey yağdan önce ödem atarız terlemek, sık sık küçük tuvalete çıkmak, cardio yapmak spor yapmak efor sarf etmek v. s ödem atmaya yardımcı olur
Leslie yapıyorum cardio yöntemiyle verdiriyor kiloyu zaten sık sık terledim zaten demekki o yüzdenmiş
Evet ödemlerin azaldiktan sonra yağ yakimina başlayacaksın kilo vermen ağırlaşabilir yavaşlayabilir korkma o konuda vücudunun alışması gerekiyor önce spora falan hızını aldıktan sonra disiplin bozmadan devam et 6 ayda güzel sonuç alirsin gözle görülür bişeyler görürsün yani
Teşekkür ederimm çok mutlu oldumm
Ahhaah rica ederim hep mutlu ol 🙏🌼😄
Belki ödem atmışsındır
Nasıl basardin
118 kiloydum çok yoruluyordum daha gencim diyete başladım eskiden 3 tabak yemek yiyorsam 1 tabağa düşürdüm su içtim spor bisikletim var ona biniyorum bir de Leslie yapıyorum 3 günde 3 kilo verdim şaşırdım
Odem attin.
Hmm çoğu kişi öyle diyor teşekkürler 🩷
Ödem kötü bir şey mi
Vücudun su tutması ödem.
Boyun kaç ki
1.67
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel
Bence değil çok yoruluyorum bel fıtığım var canım çok yanıyor umarım verebilirim
Tkb et
Senin niyetin farklı sanırım ben buraya soru paylaşmaya geliyorum erkeklerle sohbete değil
Boy kilo alakalı 😔
😔😔😔😔😔😔