Sağlık & Diyet 1 ay Yulaf kilo aldırır mı? xyiğit01x Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yulaf kilo aldırır mı? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Miktarı önemli diye biliyorum, ben diyetisyene giderken yoğurt ile birlikte tüketiyordum, diyetisyen özellikle vermişti akşam ara öğünü olarak 1 0 Yorumla
Tırşiq Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 ay Yulafa ne ekleyeceğin de önemli yoğurt muz ceviz kuru üzüm pekmez falan koyarsan olur tabii 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 ay Yulafı süt ile tüketirsen evet. 0 1 Yorumla xyiğit01x 1 ay Arkadaş olabilir miyiz Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay 1 paketi yersen tabii kilo alırsın miktarı önemli 0 4 Yorumla xyiğit01x 1 ay 1 hafta boyunca azar azar yersem aşır mıyım kilo Yorumla Blacklonghair 1 ay 5 6 kaşık yersen kilo aldırmaz Yorumla xyiğit01x 1 ay Arkadaş olabilir miyiz Yorumla xyiğit01x 1 ay İnstegram hesabını verir misn olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Miktarı önemli diye biliyorum, ben diyetisyene giderken yoğurt ile birlikte tüketiyordum, diyetisyen özellikle vermişti akşam ara öğünü olarak
Yulafa ne ekleyeceğin de önemli yoğurt muz ceviz kuru üzüm pekmez falan koyarsan olur tabii
Yulafı süt ile tüketirsen evet.
Arkadaş olabilir miyiz
1 paketi yersen tabii kilo alırsın miktarı önemli
1 hafta boyunca azar azar yersem aşır mıyım kilo
5 6 kaşık yersen kilo aldırmaz
Arkadaş olabilir miyiz
İnstegram hesabını verir misn olur mu
3 kaşıktan fazlası kilo aldırır
Gramaj ayarına dikkat etmelisin