Gluten hassasiyetim mi̇ var?

2 buçuk yıldır ordan oraya sürükleniyorum, hiçbir doktor tam olarak benimle ilgilenmiyor. Her gelen bir şey söylüyor, artık çok yoruldum vallahi. 165 boyundayım ve 3 yıldır 50 kilonun üstüne çıkamadım. Sürekli 48 49 de geziniyorum, insanlar sürekli zayıf olduğumu söylüyor ama zayıf vücuduma çok orantısız kalan minnoş bir göbeğim var. Kilo almak istediğimde hep göbeğimden alıyorum. Sürekli şiş bir karın, karın ağrısı, mide bulantısı, bazen baş ağrısı, ishal, bazen kabız, sürekli halsizlik, uykuya doyamama gibi birçok şikayetim vardı. Biraz araştırma yaptıktan sonra gluten ile alakalı olabileceğini düşündüm, doktora gittim. Endoskopi yaptılar, kaç ay sırada bekledim başka hastaneye sevk ettiler falan fistan en sonunda çölyak değilsin diyip başlarından savdılar beni. Çölyal olmadığımı, o kadar ağır semptomları zaten yaşamadığımı söyledim. Gluten hassasiyeti için başvurdum dedim, bunu için yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Gluten diyeti yapıp değişiklikleri gözlemlemeniz gerek dediler. Kaç kere denedim ama yurtta kaldığım için sürekli aç kalıyordum ve dayanamayıp diyeti bozuyordum. Çok üzülüyorum, ne yapayım bilmiyorum. Belki de başka bir hastalıktır diye vazgeçemeye başladım artık ama belki benle aynı şeyleri yaşayan biri varsa yardımcı olabilir. Şu anda motivasyona çok ihtiyacım var, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Gluten hassasiyetim mi̇ var?