Son bir kaç gündür kistimi hissediyorum taş gibi oturuyor tuvalete de zar zor çıkıyorum doktor bana 6 ayda bir kontrole gel dedi, 3 ay sonra gideceğim ama şimdiden baya ağırlık oluştu acile gitsem idrar testi isteyip 5 gün oyalayacaklar doktora gitsem ben sana 3 ay sonra gel dedim kist küçük bir şey yapamayız diyecek tuvalete çıkamaz yürüyemez oldum haftaya da işim var randevu alayım desem 15 günü geçtiği için vermiyorlar her gün arıyoruz randevular hastaneler dolu ne b*k yiyeyim acile mi gideyim napayım ya
Güncellemeler
+1 yıl
yürürken de hissediyorum*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence git kardeşim sağlık bu her doktor doğruyu söylemez
haklısınız bende çok işkillendim ama aynı şikayetle doktora gittiğimde idrar testi aldı ve ben zaten çocukluğumdan beri çekiyorum genital enfeksiyonu ama kistle ilgilenmediler bile o kadar saat bekledik ultrason acilde çekilmiyor sanırım öylece gittim eve ilaçta vermediler randevuda alamıyorum bi kas gevşetici verip yollarlar diye korkuyorum :/
Her ne verirseler versinler başka doktorlara da git bi doktora gitme insaoğlu zira kolaya kacmaktadır iyi bi doktora git ama doktordan önce Allah duanı arz et şifayı veren Allah'dır Rabbim sana şifalar versin
çok teşekkür ederim
Rica ederm
Sağlık bu Aksatmaya gelmez git acilden giriş yap direk
hemen baska doktora gitmelisin, endometriosiz mi?
1 hafta kaldı 18ime girmeme o yüzden hesap açtım artık ne yapayım bilemiyorum çocuk cerrahinden devamlıyım acile gitsem de ultrason çekmezler idrar testi alıp yolluyorlar. 2 cmmiş kistim, genital over kistiymiş.
2 cm bahsettigin kadar eahatsizlik vermez. 18 doldurup hemen normal doktora gidiyosun
bende anlamadım 3 ay önce 2cmdi ve kist birden ortaya tesadüfen ultrason çekilirken fark edildi umarım büyümemiştir girdiğim gibi normal doktora gideceğim tabii ki ama şu son haftada stajım var valla deli oldum umarım hastaneye gidip halledebilirim teşekkürler
yururken his oncesinde yok muydu
Hayır son 2 gündür var ek olarak gazda var kanser belirtilerinin hepsi olduğu için korkuyorum açıkçası. genital over kisti denildi geçildi hapta verilmedi. Büyürse alinabilir dediler ama kistimin adini bilmedigim için kansere dönüşür mü bilmiyorumda.
ne kisti bu ya çok geçmiş olsun
yumurtalık genital over kisti teşekkürler
sabahtan gidip sıra almayı denesene vermezlerse doktorla giriş durumun aciliyetini izah et bence
doktorla görüş*
kontrolünde olduğum doktor 1 hafta izinliymiş kafayı yedim diğer doktorlar ise çok dolu oldukları için vermiyorlar civarında olduğum hastanelerde de bu bölüm kısıtlıymış kafayı yedim artık umarım yapabiliriz bir şeyler