Sağlık & Diyet 1 ay Yanaklarım tombik tombikk vücudum zayıf? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yiyorum yedikçe yanaklarıma gidiyor mübarek ne yapmalıyımm Yanaklarım tombik tombikk vücudum zayıf? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Bendede öyle tombik ve kıpkırmızı ama vücudum zayıf değil 😂 0 1 Yorumla Soran 1 ay Olsun en azidnan sen kilo verebiliyosun bir de bana zor yeye yanaklara gidiyo ÖRqpnsğÜskwms Yorumla
Tsuguko Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Knk iyi işte kırışmazsın 0 1 Yorumla Soran 1 ay Çok güzel teselli ediyorsun gözlerim yaşardı ağlicam galiba Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Puaça yanak mı oldun şeen 0 2 Yorumla Soran 1 ay QDLVDQKGQDKHKQEGKRQ Yorumla Nympzex 1 ay Sjdjdjd Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Çok tatlıııı 0 7 Yorumla Soran 1 ay Sağolasın gadaşım Yorumla IgotWhatUneed 1 ay 🤮🤮 Yorumla Soran 1 ay Niye kusuyon gadaşım Yorumla IgotWhatUneed 1 ay Cevabı, yazdığın cevapta gizli Yorumla Soran 1 ay Kusmakmi gizlmiymiş Yorumla IgotWhatUneed 1 ay boş ver :D Yorumla Soran 1 ay Boşverdim gitti ya gıızzz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay 1 kere ısırabilir miyim 0 21 Yorumla Soran 1 ay Abi bı çözüm yok mu herkes yanaklarimda civdivcam Yorumla Cevap sahibi 1 ay Çok tuz tüketiyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ve bu genetik olabilir de Yorumla Soran 1 ay Daha yeni çekirdek citledim ödqojşğçüzkda herşeyi yiyorum genetik olabilir mi emin değilim ama oabibilirde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yani bilemiyorum ama tuzlu yiyeceklerin etkisi var Yorumla Soran 1 ay Yememeye dikkat ederim inşallah örpqmşğçüzswj Yorumla Cevap sahibi 1 ay Dm den yazsana sohbet edelim Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla Soran 1 ay Sebep Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Soran 1 ay Yani hayir yazdigima evet dedim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne demeye çalışıyorsun 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Öyle yani bir sebep yok Yorumla Soran 1 ay Ben de bilmiyorum ne dediğimi Yorumla Soran 1 ay Yaşıtlarinizla konuşsaniz daha iyi olabilir 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Senin yaşın kaç ki Yorumla Soran 1 ay Neden gizli kullanıcı oldu anlayamadım ama 23 yaşında değilim profilinizde görmüştüm küçük kaliyorum ve tanimadiklarimla konuşmaktan hoşlanmiyorum ve ve ve size de hiç guvenesim gelmedi kusura bakma abicim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ksosldlsld yazmaya niyetin yok o yüzden gizliye geçtim ve 22 yaşındayım bu arada Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ve doğal olarak birisini tanımak için önce tanışmak lazım ve şu an tanıdığın insanları daha önce tanımıyordum Yorumla Soran 1 ay E tamam küçük kaliyorum 16 yaşındayım kusura bakmayıniznizniz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hmm tamam Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 692 cevap paylaştı. Ne güzel ya 0 0 Yorumla
lagerthaqs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Ne güzel işte 😅 0 1 Yorumla Soran 1 ay Abicim güzeldir sana göre herkes öyle diyo ama boyle boyle en azindan kilo almak amacim yanaklarimida gectim yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bendede öyle tombik ve kıpkırmızı ama vücudum zayıf değil 😂
Olsun en azidnan sen kilo verebiliyosun bir de bana zor yeye yanaklara gidiyo ÖRqpnsğÜskwms
Knk iyi işte kırışmazsın
Çok güzel teselli ediyorsun gözlerim yaşardı ağlicam galiba
Puaça yanak mı oldun şeen
QDLVDQKGQDKHKQEGKRQ
Sjdjdjd
Çok tatlıııı
Sağolasın gadaşım
🤮🤮
Niye kusuyon gadaşım
Cevabı, yazdığın cevapta gizli
Kusmakmi gizlmiymiş
boş ver :D
Boşverdim gitti ya gıızzz
1 kere ısırabilir miyim
Abi bı çözüm yok mu herkes yanaklarimda civdivcam
Çok tuz tüketiyor musun
Ve bu genetik olabilir de
Daha yeni çekirdek citledim ödqojşğçüzkda herşeyi yiyorum genetik olabilir mi emin değilim ama oabibilirde
Yani bilemiyorum ama tuzlu yiyeceklerin etkisi var
Yememeye dikkat ederim inşallah örpqmşğçüzswj
Dm den yazsana sohbet edelim
Neden
Sebep
Evet
Yani hayir yazdigima evet dedim
Ne demeye çalışıyorsun 😂😂
Öyle yani bir sebep yok
Ben de bilmiyorum ne dediğimi
Yaşıtlarinizla konuşsaniz daha iyi olabilir 🙂
Senin yaşın kaç ki
Neden gizli kullanıcı oldu anlayamadım ama 23 yaşında değilim profilinizde görmüştüm küçük kaliyorum ve tanimadiklarimla konuşmaktan hoşlanmiyorum ve ve ve size de hiç guvenesim gelmedi kusura bakma abicim
Ksosldlsld yazmaya niyetin yok o yüzden gizliye geçtim ve 22 yaşındayım bu arada
Ve doğal olarak birisini tanımak için önce tanışmak lazım ve şu an tanıdığın insanları daha önce tanımıyordum
E tamam küçük kaliyorum 16 yaşındayım kusura bakmayıniznizniz
Hmm tamam
Ne güzel ya
Ne güzel işte 😅
Abicim güzeldir sana göre herkes öyle diyo ama boyle boyle en azindan kilo almak amacim yanaklarimida gectim yani
Ne güzel