Güncellemeler
+1 yıl
Bakin bi
Güncellemeler
+1 yıl
+1
Doktordan geliyorum kronik anal fissür varmis. Merhem verdi. Hic gecmez mi sizce? Hayatim boyunca kalacak mi? Kapanmaz ki o yara? Ve nobetci meme olmus o da mi kalacak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biraz araştırdım kalıcı olmamakla birlikte tedavisi de varmış ama çok ilerlemediği sürece tedavi önermiyorlarmış nedeni ise aneztezi yani
Bu nöbetçi meme de kronik anal fissürle alakalıymış zaten eğer analda eline gelen bi kalınlaşma varsa oda nöbetçi meme diye adlandırılırmış
Biliyorum doktor da dedi ama hayatim boyunca tekrarlayacak mi?
Hayatın böyünce tekrarlar mı bilemem ama bu genel de doğum yapmış kadınlar da görülürmüş yani sendeki bi tür yırtılma yani düzelir bence kalıcı değildir
kronikse sürekli tekrar eder ilaçlarını kullan yemene içmene dikkat et
Yapmayin nolur agliyorum sabahtan beri
ilaçlarınızı kullanın geçecektir birkaç haftaya. Tuvalette zorlamayın lifli beslenin kepekli ürünler meyve sebze kurubaklagil tüketin ve bol su için. Çay kahveyi baharatı azaltın. Ne sıklıkla tekrar edeceğini yaşayarak görürsünüz belki senede bir falan olur
Cok uzgunum gercekten intihar edicem galiba
Allah beterinden korusun. Kötü bir durum ama herkeste var bu tür hastalıklar. Ara sıra geçer ara sıra tekrar olur üzülmeyi abartmayın
Ordaki sey de kalicakmis doktor gitmez dedi. Aptalin birine rastlamasaydim basima bunlar gelmeyecekti
Neden?
Ne neden?
başkası ne alaka onu anlamdım
Zorlu anal ilişkin oldumu hiç acılı
Tecavuze ugradim
4 yil once ama
Etkilemiş olabilirdi zorlandımı analdan çok
Ö
Z el
Ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin ya
Bi konu ise ö z e l d en ya z a bi lir sin
O etkilemiş olabilit
Hayir geçer kremleri kullan kontrole girt
Fito krem verdi. Bi de agri kesici bi sey. Gecer mi gercekten?
Neden geçmesin kontrole fit bitince
Gidicem ama internette gecmez yaziyo
Internete bakma sen gecmicek olsa ameliyat kararı alırdı illaki gecet
İnsallah
Olum doktor insallahla hareket etmez
Nasil hareket etmez
Yaa bak burdaki yorumlara bakıp ya da intenretti yorumslra
Kafana takma gecmicek bisey yok illaki geçer
Anal fikstür sebiwemyle alaksi yok herkesde olabilir
Nedeni kabızlık zorlama olabilir sen internette okuyup burdaki yorumlara bakıp geçemez deme geçer gevmicek olsa çağrısı var zaten hayatın boyunca acı çekemezsin lan burdakinlar seks le alakalı konusyor zaten internette oyle ama hayatı boyunca acı çekeni duydun mu
Nasil olduguna takilmiyorum cok gecmeyecek bence
Gecicek olum sakın ol
Sende var miydi veya cevrende?
Bende değilde çevremde vardi
Geçme
Caktirr
geçti mi
Merak ettim. Nasil