Sağlık & Diyet 1 ay Göz bozukluğunun alternatif çözümü nelerdir? Mkocbas Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Göz bozukluğunun alternatif çözümü nelerdir? Cevap Yaz 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Gözdeki soruna göre tedavisi değişir. 1 12 Yorumla Mkocbas 1 ay Miyop var Yorumla Miss_Maria 1 ay Kaç derece Yorumla Mkocbas 1 ay Sol 6 sag 5.5 dereceydi en son tekrar ölçtürmedim Yorumla Miss_Maria 1 ay Derecelerin yüksek, lazer için 24 yaşını beklemen gerekecek, çünkü o yaşa kadar dereceler değişebiliyor. Yorumla Mkocbas 1 ay Hayir kornea ince diye olamadim Yorumla Miss_Maria 1 ay Alternatif tedavisi var elbette istersen sorarım, doktor tanıdığım var. Yorumla Mkocbas 1 ay Çok iyi olur şimdidem teşekkür ederim. Yorumla Mkocbas 1 ay Şimdiden Yorumla Miss_Maria 1 ay Rica ederim. Yorumla Miss_Maria 1 ay Merhaba, durumunuzu sordum, kornea'sı ince olanlarda mercek takılarak tedavi ediliyormuş, ancak fiyatları araştırmanızı tavsiye ederim. Yorumla Mkocbas 1 ay Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için araştırcam👏 Yorumla Miss_Maria 1 ay Rica ederim, geçmiş olsun. Yorumla
conceycanaun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% 1 ay Bende bilmiyorum valla kötü hissediyorum 0 1 Yorumla Mkocbas 1 ay Kaç derece Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 9b cevap paylaştı. Göz lazeri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gözdeki soruna göre tedavisi değişir.
Miyop var
Kaç derece
Sol 6 sag 5.5 dereceydi en son tekrar ölçtürmedim
Derecelerin yüksek, lazer için 24 yaşını beklemen gerekecek, çünkü o yaşa kadar dereceler değişebiliyor.
Hayir kornea ince diye olamadim
Alternatif tedavisi var elbette istersen sorarım, doktor tanıdığım var.
Çok iyi olur şimdidem teşekkür ederim.
Şimdiden
Rica ederim.
Merhaba, durumunuzu sordum, kornea'sı ince olanlarda mercek takılarak tedavi ediliyormuş, ancak fiyatları araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için araştırcam👏
Rica ederim, geçmiş olsun.
Bende bilmiyorum valla kötü hissediyorum
Kaç derece
Göz lazeri
gözlük