Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar salladığımı söyleyenler var ama geçen devlet hastahanesinde kalçadan iğne yaptırdım ağrı kesici iğne hemşir yani erkek erkek hemşirede dolgun ve kılsız kalçamı görünce şaşı kaldı gözü çünkü kalçamın bir yanağını tam açtım yüz üstü uzanık haldeyken ve arkama dönüp baktım adamın yüzüne sonra sert bir şekilde iğneyi sapladı kalçama çok canım acıdı sesimi çıkardım bir anda normalde canım çok acımazdı iğne yaptırırken.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi sallamışsın.
Doktor iğne yapmaz, iğne hemşirenin görevidir.
Erkek hemşiredir o kalçana bakan olsa olsa, doktor değildir.
Sonuç olarak hepsi sağlık sektörüne hizmet etmek amacıyla çalışmıyorlar mı sende yani hemen iyi sallamışsın diyorsun ha doktor demişim ha hemşire ha doktor demişim burada ne önemi var geçen olmuştum kalçamdan iğne sizinle paylaşmak istedim yani.
Bacım iyi tamam da hepsi sağlık sektöründe çalışıyor diye hepsine doktor mu diyelim ne alaka?
Birbirinden çok bağımsız meslekler her biri.
Hakim savcı avukat vs de adalet için çalışıyor, yazıyı yazan katip de insanları çağıran mübaşir de.
O zaman mübaşire de hakim bey diyelim kadar saçma bir şey bu dediğin.
Belli ki sen iğne yapanı doktor sanmışsın ben de yanlışını düzelttim.
Amacım yanlışını düzeltmekti.
Bir doktor kalçanı sadece muayene ederken görür, iğne falan hemşire işidir.
Doğru, haklısın, teşekkürler yanlışımı düzelttiğin için bir an için şaşırdım bu paylaşımı yaparken 😊😘
Rica ederim, iyi günler
İyi günler canım 😘
Buradan şu anlaşılıyor ; popon çok hoş demek ki.. gel ben yaparım iğnelerini acıtmadan
Ne iğnesi yapıcan ki canım
Penisilin yawrum
Hmm çok yakıyor mu, acır mı canım 🫢😊🤔😏
İğne fobim var benim de. 😃
Doğrudurda neden erkek doktorların gözü şaşı kalıyor benim popişime ya anlayamadım 🤣
Gerçekse sen gidince dedikodunun belini kırmışlardır emin ol. Güldürdün kendine
Gerçek tabi ki, kırsınlar ayol arkamdan konuşanlar arkamı, önümden konuşanlar önümü yesinler ayol 🤣
Trol.
Trol olmasını bende çok isterdim ama gerçekten diyorum oldu çünkü doktorlardan bile eşcinsel olanı olabilir ya da kalçam dolgun ve kılsız diye ilgisini çekmiş olabilir adam şaşırdı kaldı ve sonra iğneyi sertçe sapladı gercekten oldu bu yani