öncelıkle sorum kızlara , belki bilen ve uygulayan erkekler de vardır yardımcı olursanız cok sevınırım. gecenlerde bu sıtede görmustum kızın bırı yazmıstı eczannede bı ılac varmıs sıkıyomussun bekletıyomussun sonra ağdayı yapıştırıp çekıyomussun fazla acımıyomus (tüy dökücü demeyin tüy dökücü felan değil) vede lazere gidicem bir yıl ıcınde sımdılık ıdareten bunu yapıcam. bu ılacın adını bılen varmı? dediğim gibi bölgeye sürüp az bı sure bekledıkten sonra ağda yapınca acımıyomus. vede bunun dısında acısız bı agda yöntemı bilen varsa söylerse cok sevınırım. normal yapıp çekınce sanki derim soyuluyo canımdan can gidiyo bir yardım lütfen :)
Güncellemeler
+1 yıl
şunu bir kız sorsaydı emınım 150cevap vardı nedır bu ya bı yardım ıstedık alt tarafı...
Ay ne tatli canin varmis öyle dişine igne vuruyolar ya uyussun diye o kadar hissizlestirmiyor ama yine de uyusturuyor sürüp ustunu kapatarak bekliyorsun 1 saat falan uyusuyo iste cokta kapatma ha alirsan eczaneye sor bisi falan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
lazere gıtmen mantıklı
al işte arkadasım yazımı tam okumadın heralde. lazere gıdıcem suanlık bana bu lazım...
Emla krem olabilir
acıtmıyomu surunce
Anestesi kremi sonucta acitmiyor ama kucuk bir tupu 20 tl miydi neydi bacaga cok gidebilir
:((( uyusturuyomu nabıyo ya
Ay ne tatli canin varmis öyle dişine igne vuruyolar ya uyussun diye o kadar hissizlestirmiyor ama yine de uyusturuyor sürüp ustunu kapatarak bekliyorsun 1 saat falan uyusuyo iste cokta kapatma ha alirsan eczaneye sor bisi falan olur
kızım orman gibi vucut sonucta sanki derimi çekiyolar sende olsan sende böyle davranırsın