Tam uykuya dalacağım an irkiliyorum. Sebebi nedir?

Ben de hep kâbus görürüm. Artık uyumaktan nefret ediyorum. İyice kötü bir hal aldım. Ne yapacağım bilemiyorum. Rüyalarımı kontrol etmeyi denedim ama bu düşündüğümden daha zormuş. Umarım ikimiz de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığımızla kurtuluruz bu kötülüklerden...😞
@Sametinan bu kadar kolay olsaydı çoktan yapardım. Bilinçaltına hükmetmek o kadar kolay değil
Ben astral yapacağım dediğim anda 7. Ayda yapabildim sen de yapar ve bu sıkıntıdan kurtulursun inşallah bizim bazı milletimiz astrale tam giricekken kendini kasıyor ve ruhun bedenden çıkmasına izin vermiyor eğer ki öyle bir şey his edersen vücudunu rahat bırak yatağın içine gömülü olduğunu hisset bol şans
Astrali aklınızdan bile geçirmeyin. Beyefendi astrali gerçekten yapmayı başarabilmiş olsaydınız bu kadar tehlikesiz bir şeymiş gibi anlatmazdınız. Görülen üç harflilerden veya habis ruhlardan ki bu burnu olmayan simsiyah enerjili gördüğünüz varlıklardır cinsiyeti olmaz ki eğer astrale çıktıysanız gerçekten görmüş olma ihtimaliniz bayağı yüksek. Astral seyahat tehlikelidir yapmayı başaran da bir daha korkusundan yapamaz bile.
Ben görüşünüze katılmıyorum tamamen bilinç altında neler yaptığına bağlı astral ben çıktım evet dediğiniz varlıkları da gördüm fakat şu hep aklınızda olması lazım Allah izin vermediği sürece onlar sana bir şey yapamaz eğer bu lafı aklınıza tutup astral yapabiliyorsaniz ne mutlu size dediğiniz kadar kotu bir alem değil yani anlayacaginiz
@Sametinan Katılmamanız gerçeği değiştirmiyor sizin astral yaşadığınızı düşünmüyorum. Anında o varlıklarla irtibatta oluyorsunuz astralde bilinçaltı ile alakası yok o boyuta giriyorsunuz.
Tatlı arkadaşım sen eğer bilinç altında astrale çıkayım cinleri göreyim dersen onu görürsün sen kendin isteye isteye o boyutta göz perdelerini kaldırıyorsun çünkü sorun astrale çıkıp cin gormek değil ben cin gormek istesem her gece beni ziyarete gelen var zaten niye astrale cikiyim o zaman.
Bu konulara biraz yabancı olduğum için bilmiyorum. Ben sadece lucid rüya denetimlerinde bulunmuş biriyim, yani kendi bilincimden dışarı hiç çıkmadım ama ben astral seyahat ile Azrail yokuşunu farklı şeyler diye biliyorum ve @cileksarisi senin bahsettiğim Azrail yokuşu olabilir. Şayet öyleyse, evet orası aşırı aşırı aşırı tehlikeli
@Sametinan Bak kendin kabul ettin şu an onlarla irtibatta olduğunu. İstersen toz pembe bulutlar göreyim diye düşünerek çık o alem o boyut bellidir direkt o varlıkları görürsün ve habis ruhları hani şu burnu ve cinsiyeti belli olmayan varlıklar üzerlerinde yanık varmış gibi duranlardan. Bak seni ziyarete geliyorlarmış yaptığın astraller sonucu ayrıyeten sen de uğraşıyorsun. Belki de sen onlar sayesinde bile çıkıyor olabilirsin astrale bir tanıdığım öyle yapıyordu. Neyse yine yanılmadım.
@Sametinan İstesen de istemesen de o boyuta çıktığında o göz perdesi zaten kalkar bu kadar basit. Ki sen alışıp irtibatta olmaya bile başlamışsın bu da bunun kanıtıdır iyi geceler size.
@rumeysa_1 Öyle bir ayrım yok dediğim şekilde işliyor.
@rumeysa_1 Bak arkadaşta ikinci verdiği cevapta irtibatta olduğunu belirtmiş. Bu işler böyledir.
Habis ruhlar yani bir diğer adıyla kâfir cinler ya da bir kismin adlandırdığı ismi ile iblis Ler senin anlayacagin dile anlatıyorum bunlar bir insan ile arkadaşlık yapamazlar insana musallat olurlar ve onu ele geçirmek için her şeyi yaparlar. Ben iletişimde olduğumu inkar etmiyorum fakat bendekilerin hepsi musluman cinler olduğu için gönül rahatlığıyla astral yapabiliyorum çünkü beni orada koruyan varlıklar olduğunu da biliyorum demem şu ku siz bilinç altına hükmetmek kolay değil diyorsunuz hepinizin bilinç altında acaba astral yapsam ne görürüm acaba korkarmiyim hissi var bilinç altına hükmetmek sizin sandığınızdan daha kolay ben bunu anlatmaya çalışıyorum çevredeki astrale çıkan insanlar hep bilinçsiz bir şekilde çıktığı için farklı boyutta farklı ebatta varlıklar görüyor ve korkuyor bunu kabullenip yapmanızı öneririm iyi geceler
@Sametinan Sen beni kandıramazsın arkadaşım. Müslüman cin vs diye bir şey yok hepsi insanlara düşman ve irtibatta oldukları kendilerini onlara açan insanların bedenlerini yavaş yavaş ele geçirirler onların aleminde de rütbedir bu. Sen o cinlerle kes bakalım irtibatı nasıl gerçek yüzlerini görürsün. Kafir cin değil benim dediğim basbayağı bildiğimiz kötü insan ruhu. Habis ruh kullanarak büyü yapanlar bile var ve insan yaratılmışın en güçlüsüdür diye boşuna denmiyor o habis ruhlar da cinleri kendilerine köle ediyorlar köle ettikleri cinlerde insani boyutta gezmemesi gerekirken gezen cinler oluyor. Cinlerin hepsi aynıdır hiçbirisi insan ile dost olmaz kandırırlar ve dalga geçerler. Sen benim dediğimi yap irtibatı kesmek için elinden geleni yap gerçek yüzlerini görürsün.
@Sametinan Ve tekrar üzerine basa basa diyorum o boyutun bilinçaltı ile alakası yok.
@Sametinan Neyse sen kendin zaten kendi bedenini açmaya ve onlarla irtibatta olmayı bu hayatı bu yolu kendin seçmişsin. Ama tavsiyem sana bundan vazgeçmen çok geç olmasa da hem bu dünyanı hem sonsuz ruhani hayatını yakmadan.
Ve korkunç olan da böyle tahmin ettiğimizden daha çok insan var. Normal görüştüğümüz aynı sofrada yiyip içtiğimiz insanların bile belirli anlaşmalar karşısında bu varlıkları kendi hayatlarına almaları sizi de aynı ortamda hanede bir tutmaları farkında olarak veya olmayarak bedenlerini paylaşmaları ve bunu gizlemeleri. Çok var uğraşan çok.
Sen şu an Müslüman çin vs yok diyorsun ya senin görüşün belli olduğu için ben sohbrti burada sonlandırıyorum ben onların gerçek yüzünü de gördüm o kardan kafir olanlarına savaş acitigim da oldu git bı hocaya sor bakim hadi bana inanmıyorsun bı hocaya sor müslüman cinleri olan bir insan musallat olmuş bir insandaki kâfir cinlere savaş açabilir mi diye biz insanlar nasıl bir kismimiz müslüman bir kismimiz alevi bir kismimiz kâfir istek bu ayrimlastirma onların arasinda da var sağlıklı bir şekilde araştırmanızı öneririm
@Sametinan Tamam sen o müslüman cinler dediğin cinler ile anlaşmanı sonlandır. Bak bakalım ne oluyor. Ki senden öğrenmeyeceğim insanlara her kitap o varlıklarla irtibatta olunmasının günah olduğunu onları dost edinmemelerini söyler bu kuranda da yazar. Sakın bana okuduğumu öğretme. Günah olmasının sebebi de o varlıkların yavaş yavaş senin bedenini ele geçirmeleri. Sebepsiz yere de günah değil. Neyse sen benim dediğimi yap irtibatını sonlandır ya da anlayacağın şekilde onlarla yaptığın anlaşmanı bitirmek iste sonuçlarını yaz buraya bekliyorum.
@Sametinan Hocaya sor diyorsun hocaya sorsam o varlıklarla bu şekilde irtibat kurulmaması gerektiğini söyler zaten. Belli ki büyü vs bir şey karşılığında anlaşma yapmışsın şimdi yok müslüman yok böyle şöyle diye kendini aklama inan bu hayatta çok böyle olaylar gördüm.
@Sametinan Ne alakası var konu ile? Siz benim dediğimi yapıp yorumunuzu yapın bekliyorum. Ha sorunuza yine de cevap vereyim cinden daha beter habis ruhun cinleri ile birlikte musallat olup son anda öldürülmekten kurturulan insanlar tanıyorum. Sor bakalım cinlerine sen habis ruh kötü insan ruhunu anlatsınlar sana.
Yazdıklarım ile verdiğin cevap sen o mercimek beyninle beni tehdit ediyorsun tipik cinlere kendini satan insanların özelliklere vız gelir tırıs gidersin.
@Sametinan Bak senin beni tehdit etmeye çalıştığını anlayacak kadar bu dünyayı iyi biliyorum. Habis ruhlu insanların yaşarkenki öfkelenmelerini anında tanırım.
@Sametinan Geç geç bu ayakları tehdit etmeye çalıştın ama senin hiçbir şeyin bana zarar veremez aksine sen zararlı çıkarsın.
@Sametinan Sen beni tehdit edeceksin ben de sana nasıl kurtulduklarını mı anlatacağım? O kadar aptal değilim ama söyleyeyim allahın nasip edeceği bir güç sayesinde. Çok eski zamanlarda bazı önemli insanların da sahip olduğu bir şey benzerine özel insanlar da olan bir şey farklı insanların senelerini verip yapabildiği oluşturabildiği bir şey ve o şey sayesinde cinler haneni ve seni bile göremiyorlar habis ruh gibi kötü ruhlar bile erişemiyor. Sor bakalım cinlerine ajna mührü neymiş.
@Sametinan Gayette sinirlenip tehdit ettin bunu hissettim. Boşuna inkar etme yine de kibarlık olsun diye nezaketini kabul ediyorum. Son diyeceğim cinlerine kötü ruhları ve ele geçirip kullandıkları köle ettikleri cinleri sor bu dünyanın ve öteki alemin yanlış yorumlandığını anlarsın. Biraz dürüstlerse söylerler.
@Sametinan Hı hı kesin biliyorsun sen şuna ürktüm desene. Dediğimi yap cinlerinle anlaşmanı sonlandır bak bakalım nasıl görüyorsun gerçek yüzlerini cesaretin varsa denersin. Buraya yazmak zorunda da değilsin.
@Sametinan Ayrıca insan alkolik diye bilgisiz olacak akılsız olacak diye bir şey de yok. İyi akşamlar sana da
@Sametinan Bitirmek işine gelmez senin yaptığın insanlara onları musallat etmek sadece. Allah rızası içinmişmiş Kuranın kendisi onlarla irtibata geçmeyin derken. Bitirmek işine gelmez çünkü başına gelecekleri çok iyi biliyorsun ve korkuyorsun. Bu arada yanındakiler rahatsız oldular sanırım.
@Sametinan Ruhu habisleşip habis olarak ölen insanlara bazen üzülüyorum ama seni görünce üzülmemem gerektiğini bir kez daha anladım hayat senin beden senin sonsuz hayatta senin. İyi geceler
@Sametinan Yalanlara devam. Yazım yanlışı filan yapmadın gayette anlaşman olduğunu açık açık yazdın bak anlamış olman lazım ki ben kandırabileceğin bir insan değilim.
Bilmeden yargiliyorsun ve günahımi alıyorsun ama sıkıntı yok hakkım helal olsun ben kimseye bu zamana kadar musallat etmedim ve etmem bu zamana kadar çok büyük paralarla gelip büyü yaptırmak isteyen oldu ama yapmadım Allah katında ebedi cehennemi olduğu için eğer yapsaydım çoktan yapardım
@Sametinan Gayet bilerek yargılıyorum
@rumeysa_1 Takip isteğimi kabul eder misin?
@Sametinan Hala araştır diyor kendi ağzınla yaptıklarını yazdın şuraya daha fazla uzatma.
Öncelikle bunu hemen bir doktora danışmalısın öncelikle. İkincisi üç harflilerden kaynaklı bir şey olabileceğini düşünüyorsan özelimde yardımcı olabilirim. Ve epilepsi dalga geçilecek bir durum değildir dalga geçmeye çalışan esas normal durumda bir insan değildir tehlikelidir.
Muhtemelen bu aralar ya çok streslisindir ya da çok yorgun.. veya epilepsini tetikleyen şey neyse ona biraz fazla maruz kalmışsındır. Bugün yaşadığın şey de bir epilepsi belirtisi.. bunu ilk defa yaşıyorsan doktoruna bir muayene olsan iyi olabilir. Çok geçmiş olsun 🫠
Yok bayadır yaşıyorum ama böyle olmamıştım. Dün ilk defa böyle oldum
Aklıma bir şeyi takıyorsam olur ben de genelde.. irkilirim durduk yere O an da senin mutlu olduğun bir şeyi düşünüp uyursan belki daha etkili olabilir ✨
Cevap
13Cevap
Geçmiş olsun. Vücut uykuyla uyanıklık arasındayken beyin vücudu ölü zannediyor çünkü kaslarımız gevşemiş oluyor ve hareketsiz kaldığımız için beyin bunu ölmüşüz gibi algılıyor ve anlık bi yüksek elektrik yolluyor kalbi tekrar çalıştırmak için. Beyin vücudu ölü sandığı için yapıyor bunu. Bu yüksek elektrik de bizde bu irkilmeyi yapıyor işte. Bilimsel terimlere girmeden olan açıklaması bu
aynısı lise yıllarımda okulda uyuyacak iken olurdu
çünkü asla okulda uyumak istemezdim bilinçaltıma da nasıl işlemişsem tam uykuya dalacakken irkilerek uyanırdım
senin de buna benzer bir şey olabilir bugün başına böyle bir şey geldiği için korkup kendini kodlamışsındır belki
ama epilepsi hastasısın ve hastalığınla ilgili bir şey de olabilir bilemiyorum
Olur ya epilepsiyle alakasi yok babama bakardim babam irkilirdi uyurken bende yoktu sonra denedim bende de oldu sonra bu bilicli yaparken bilincsiz olmaya bosluga dusmeye basladim arada bir olur korkma ya her insanda var ayagim irkilir genelde benim
Cinler Allah izin vermediği sürece sana bir şey yapmaz yapamazlar epilepsi hastası değilim ama bana da ara ara gerek uyku içinde gerek uykuya dalarken bu dediğin oluyor soyleyeceklerimden irkilme ama bunları yapan cinler nereden biliyorsun diye sorma biliyorum zamanında az savasmadim kâfir cinlerle Aytel Kürsi oku öyle yat ve unutma sağ tarafına yat
Nokturnal panik konusuna bak, bir de önce kardiyoloji ve nörolojiye görün, sonuç çıkmazsa psikiyatriye yönlendirirler.
Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) ye gidiyorsundur diye düşünüyorum.. Beyninde lezyon ilerlemesi olabilir
Bazen aynı irkilmeyi bende yaşıyorum. Bir hastalığım yok ama oluyor insanlık hali.
Vücut yorgun iken uykuya aniden dalınca beynin birden bire durulan vücuda şok verip ölüp ölmediğini, reflekslerini kontrol ediyor. Muhteşem bir vücudumuz var.
Sürekli öyle oldu ama 1 kere olsa tamam dicem nasıl uykuya daldım bilmiyorum
Stresli bir yaşamın var mı herhangi bir ssr ilaç kullanıyormusun
Cin falan yok. Psikolojik tedavi alman gerekiyor. Aynı zamanda atakları nasıl engelleyebileceğini ögren🙏Geçmiş olsun
Annem yıllarca çekti çok iyi biliyorum gece nöbeti geçiriyorsun
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzelir bu durum.
Allah yardımcın olsun şifa versin
Bilinçaltı korkular bence
Arada oluyor öyle Azrail dürtüyormuş galiba
Geçmiş olsun yaa ürktüm bi
Ben genelde kuyuya duşuyormuş gibi olurum
Sebepsiz yalnızlık
İlaçlarını aksatma
En İyi Cevap