Kişilik & Karakter Uyku saatim geçince gerilip uyuyamıyorum of napacaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Of gerildim gerilen var mıabazalar defolup gidin sizle uğraşamam Uyku saatim geçince gerilip uyuyamıyorum of napacaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. stresi azaltın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Abazalar giderse cevap verecek üye kalmaz ama🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalmasın daha iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl #AbazalarÖlmez 😅 Yorumla
Lotuustiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ne kadar uyusam kârdır diyip uyu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hakklısın aşkoo Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende de var o dertten. İlaç da yok artık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Of sinir oldum Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Öyle valla bende bilmiyom napsak 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Uyuyamamış olmak canımı sıkıyo şu an Yorumla Selinaorselin 1 yıl Benimde ama zorlucam kendimiSende öyle yap zorla Yorumla Soran 1 yıl Haklısın canım tatliş uykulaaar Yorumla Selinaorselin 1 yıl 🌸✨ Yorumla Soran 1 yıl 🌸✨ Yorumla
DoğanınTadı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% 1 yıl Gel oyun oynayalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla DoğanınTadı 1 yıl Neden ki canın mı sıkkın Yorumla
Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Melisa cayi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Artık çok geç Yorumla Mray34 1 yıl kitap? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
stresi azaltın
Tamam
Abazalar giderse cevap verecek üye kalmaz ama🤣
Kalmasın daha iyi
#AbazalarÖlmez 😅
Ne kadar uyusam kârdır diyip uyu
Hakklısın aşkoo
Bende de var o dertten. İlaç da yok artık
Of sinir oldum