Herkese selam uzun zamandır kendimi çok yalnız ve psikolojik olarak hiç bir şeye hazır hissetmiyorum içimde bir şeylerin savaşını veriyorum ama ne konuda olduğunu bile bilmiyorum. Evet uyuyamıyorum uyurken zorluk yaşıyorum ama uyuduğum da ise tüm günüm uyku ile geçiyor uyanamıyorum. Napıyorsun sen kalk diyorum kendime kalkıyorum Bi sigara içiyorum hemen uyuyorum geri işin ciddi tarafı şu ki 24 sarin belki 4 saatini yaşıyorum.. Boşlukta olduğum için mi acaba? Yapmam gerekenleri bile hep erteliyorum. Bakkala bile çıkmıyorum bir ihtiyacım varsa anne akşam gelirken getirirmisin diyorum. Veyahut kargom geldi evime 10 dk bile uzaklıkta değil ama almaya gitmeye evden çıkmaya mecalim yok 🥲
2 ay
Uyuyamıyorum sonra da uyanamıyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşam enerjin azalmış.. yakıt gerek sana. Heyecan kat hayatına
oksijensizlikten oluyor o bide surekli yatınca bedenin gucsuzleşiyor. uyku ilaci kullanmayi dene ama fazla kullanma sabah 8de uyanacak sekilde kendini ayarla sonrada muhakkak hava allll
En iyi uyku ilacı uyumamaktir ve duş almaktir
ben en agir uyku haplarini kullandim bildigimden konusuyorum gece 10-11 gibi uyku ilaci alip uyursa sabah erken saatte uyanir. uyandiktan sonra o uyku ilaci seni mumkun degil bir daha uyutmaz dinç hissettirir goz bebeklerin buyur ve iştah açar psikolojik olarak ta uyku ilaçlarinin kafa açma etkisi vardir doktoruna gidip bunu almasi gerek
🥲 Bunu yaptığımda sabaha erken kalkıp kahvaltı yaptığımda ufka bir yürüyüşle eve girdiğimde saat öğlen bile olmadan geri uyumak istiyorum yatak beni içine çekiyor
Anladım canım
Merhaba günaydın Sana tavsiyem sabah en geç 06 30 da kalk ve akşam 10 a kadar uyuma hatta eve bile girme. Vücudunu yor yürüyerek. Duş al telefonu kur yine 06 30 a uyan ve aynı şeyi bir hafta tekrarla
Bunu yapmak istiyorum her seferinde kendime sözler veriyorum ama çevrem olmadığı için tek başıma bir şey yapmak gelmiyor 🥲
Tek takıl ben buradayım ulaş
Bekliyorum ne düşünüyorsun
Evet boşlukta hissetmenden dolayı insan ne yapacağını bilemiyor
🥲
Zor bir durum atlatmak için kendine bir uğraş bulursan yenersin
Hem zamanını dolu girmiş olucaksın hemde yanlızlığın karansarlığın aklına gelmiyor
Depresyon veya bipolar bozukluk
🥲
Yardımcı olabilirim sana
Psikolojik destek al
Roman yazaydın bacı
🥲 Daha ne yazardım da... Öyle böyle dğsil çok sıkıntı yaşıyorum kendimi kötü hissediyorum ama bir şey de yapamıyorum
psikolojik destek al
Evet düşünüyorum ama buna bile başlayamıyorum
ayni🙄
Kendini kötü hissetmiyor musun bu durumda
sence iyi gibimi gorunuyorum