Hem geçiş fotosu hem bilgi postu.. önceki sorumda linç yedigim için paylaşma gereksinimi duydum:)
Bazı zamanlarda insanlar yediklerinden dolayı pişman olurlar. Aşırıya kaçtığımız bu dönemlerde pişman olmak ne kadar doğru?
Aslında kendimize koyduğumuz kurallar bu suçluluk duygusunun en büyük sebeplerinden birisidir. Beynimiz de bazı besinleri iyi bazıları kötü olarak ayırdığımızda kötü grup olarak nitelendirdiğiniz besinleri tükettiğinizde bu his başlar. Bir tabak makarna sizi sağlıksız bir insan yapmayacağı gibi akşam yemeğinde salata yemeniz de sizi sağlıklı bir insan yapmıyor. O yüzden bu düşüncelerden beynimizi öncelikle arındırmamız lazım. Yediğimiz besinleri dengelemeli ve ara sıra kendimize ödüller de vermeliyiz. Yemek yemek sizi suçlu birisi haline getirmez. Önemli olan dengeli ve düzenli tüketmemiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kesinlikle uzmanından bu bilgileri edinmek çok güzel. Elimden geldiği kadar beslenmeye çalışıyorum her gün rutin sporlarımı yapiyorum. Fakat haftanın bir günü kendime o ödülü veriyorum istediğim gibi beslenip, diğer güne dengelemeye, daha hafif bir menü ile günü kapatmaya özen gösteriyorum. Bu doğru mu yaptığım bilmiyorum açıkçası ama, bir gün olsun istediklerimi yemek bana pişmanlık yapmıyor..
Haftada bir yenir , diyet yapıyodunn en son noldu sjsjsjsj can sıkıntısı sorim dedim
@KaanArducc ahahaha buldu beniiii. Şükür hedef kiloya düştüm şimdi hem dikkat ediyorum, hemde haftada bir istediğimi yiyorum. Her gün rutin sporda yapıyorum daha ne olsun 😂
Zayıflama sürecini uzatır sadece ama bu senin motivasyonunu yerinde tutacaksa devam edebilirsin
@Diyetisyen_Haniim teşekkür ederim bilgin için güzelim..🩷🩷
@Bakımlıkızçehanım tebrikss şimdi de ben diyetteyim sjsmjskssjs
@KaanArducc Allah kolaylık versin sjsjs😂
Rica ederim canim💗
Sağlıklı beslendiğini düşünüyorum. Ayda birkaç kez istediğim şeyi yiyorum. Yani cheat meal kaçınılmaz oluyor benim için. Ve hiçbir zamanda vücudum beni üzmedi, gereksiz yağ olarak vermedi karşılığını. Tek problem bazı dönemlerde sivilceler yoğunlaşıyor.
Günde 10-12 öğün yiyorum. Hepsi de sağlıklı şeyleri
Uyumadigin icin normal tabi
Ama sürekli de fitim. Her müşterin benim gibi olsa dükkanı kaparsın.
Müsteri değil danışan beyfendi. Metabolizman hizliymis demek ki
Bu konuda kendime güvenirim. Sağlklı beslenirim
Saglikli gidalar pahli ne varsa yagli yemekle beslenme tarzım
İnsan niye böyle bir sorudan linç yer. Çok ilginç bir KS halkı var.
Son zamanlarda evet dikkat ediyorum yaş ilerliyor malum 🙂
Günde 6 öğün tüketiyorum ve sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.
Beslenmeme hiç dikkat etmiyorum Allah ne verdiyse artık yiyorum. Ama hala zayıfım. Neden?
Besleniyorum evet
düzensiz besleniyorum genelde
Aşkım babada ver spor sonrası
Evet baya sağlıklı besleniyorum bu arada djdm
Bazen evet bazen hayır
Sağlıklı besleniyorum
Ne bulursam yiyenlerdenim
Yeps jdskw
Hayır
Beslenmiyorum.
Beslenmem