Kilo almayı asla başaramadım, var mı yöntemi olan?

18 yaşındayım ama 37 kiloyum boyum da 1.55 o kadar berbat bir durum ki. Giydiklerim yakışmıyor, xs bile bol geldiği oldu, terziye çalışıyor gibiyim. Doktora gittim, defalarca. Kilo almami engelleyecek hiç bir durumum yokmuş ( vitamin, tiroid vs.) Minyon tip, metabolizma kaynaklı galiba. Spora da gittim ama dizlerim kaldırmadı bıraktım 2 ay kadar gittim en ufak etki Göremedim zaten. İlkokulda, ortaokulda, lisede de yaşıtlarım kıyasla ben hep zayıftım. Sigara da kullanıyorum ama ben hep zayıftım. Çok zorluyor çok yiyorum sivilceyi göze alıyorum sonra bı stres yapıyorum zar zor aldığım 1 kiloyu anında veriyorum. Psikolojik olarak stresli ve takıntılı bir insanım ayrıca reflü, gastrit var çok zorlayınca hop midem bozuluyor. Gittiğim doktorlar kilo almam için umutsuz vaka gözünde baktı. Geçen işe başladım zayif çelimsiz olduğum için dizlerim de sorunludur benim yığıldım hemen dizlerim ödem topladı işten ayrıldım ama ben 18 yaşında gencim. Sağlıksız da olsa kısa yoldan kilo aldıracak öneriniz varsa deniycem galiba çünkü ben bıktım. Burada da dalga geçecek varsa hiç şaşırmam bunuda söyleyeyim şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
Sağlıksız derken protein tozu kastettim. Spor yapmadan kullanılır mı? Veya kullanmalı mıyım bunu da danışmak istedim.