Yakın zamanda bir arkadaşım olacak. Ameliyat sonrası ağrılar ne kadar sürer.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakın zamanda bir arkadaşım olacak. Ameliyat sonrası ağrılar ne kadar sürer.

Ameliyattan sonra neredeyse hiç ağrı olmuyor. Tabi kişiye göre değişir ama ağrı olsa bile en fazla 3 gün sürer sanırım. 3. günde artık iyileşme sürecine giriyor sonrası daha rahat oluyor.
işk 4 gün morluklar çok rahatsız eder 8 güne hafifler ağrı pek olmuyor ilk gün zaten narkozlusun bise hissetmiyosun ilk 2 gün çok zor telefona bile bakamiyorsun kendinle ilgilenmen gerek tek basina biri zorlanir yani birinin yardimina ihtiyacin olur
11-12 güne morluklar şişlikler neredeyse gider sararir 2 haftaya bantlar cikar bi 3 haftaya eski haline dönersin
Cevap
2Cevap
Ameliyat türüne göre değişecektir.
Bu da var, evet.
Bana arkadaşın olacakmış gibi gelmedi ama neyse..😅
Vücudun adapte süreci var o süreç tamamlanınca inşallah ağrı geçecektir 😊
Merhaba bende 6 ay önce ameliyat oldum merak ettiğiniz tüm soruları yanıltlarim varsa tabi 🙂
Burun estetiği sonrası ağrılar 10 gün içerisinde son buluyor gerçi ağrı hiç olmuyor sadece biraz yanma oluyor onun içinde krem ve ilaç veriliyor
Ağrı ilk 3 4 tamamiyle son buluyor
İlk 3 4 gün içerisinde
2 günde bitiyor. Ama morluklar 10 günde ancak düzeliyor tabi herkes bir değil. Burun ameliyatı sonrası 24 saat neredeyse buz koymak gerekiyor. Doktorlar 4 5 saat diyorlar ama siz buza devam edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?