1.5 sene burun estetiği oldum ancak şu an burnumun sol ucunda bir acı var ve burnumun ucu sağ sol aşırı oynuyo oynatınca ne yapmam gerekiyor. Burnumu hiç beğenmiyorum ameliyata girmeden sordu nasıl burun istediğimi hiç istediğim gibi olmadı hastaneye bildirdim ancak yaşımdan kaynaklı sorunun bende olduğunu söyledir ne yapbilirim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne demek senden kaynaklı 🤔
Kalitesiz bi yerdemi yaptırdınız ameliyatı 🤔
MedicalParkta kbbye yaptırdım
Size ameliyatın öncesinde sonrasında olabilicekleri tamamen söylediler mi ?
bana ameliyatla ilgili hiçbir bilgi vermedi , kaç gün kala sigara içmicem , kaç gün kala yemek yemicem su içmicem hiçbir şey söylemedi
Yani bi resim gösterdiler bu olsun dediniz? Ameliyat sonrası şikayetleriniz var?
Vebu şikayetleri gidermesi geeken ameliyati yapan hastanedir
Başka bi cerraha gidip burnunuzu gösterin ve sorunlarınızi anlatın
hiçbir resim göstermediler ameliyattan önce veya ameliyat zamanında burnumun nasıl olacağı ile ilgili hiç konuşmadık ve bir görsel yoktu en son ameliyata girerken nasıl bir burun istiyorsun diye sordu ve istediğim burunla gram alakası yok hastaneye şikayet yazdık fakat 16 yaşında olduğum için bu ameliyatı doktoru değil beni hatalı buldular başka bir doktora göründüm ikinci bir ameliyatın kulaktan kıkırdak alınıp yapabileceğini ve daha zor olacağını söyledi
kemik gelişimim tamamlanmadığından dolayı dikiş izinin geçmemesini bile buna bağlıyor doktor ve burnumda yamukluk vardı bunu doktora söylediğimde de bakarsan görürsün dedi o yüzden bakma dedi alaycı şekilde napabilirim yardımm
Sizin iş hukuki görünüyor?
Yani hastaneye dava acabilirsiniz
Eger dava etmeden ben bikac sene bekler kemik gelişimim tamamlandığında baska bi ameliyat olurum derseniz başka?
Sizi bu hastaneye yönlendiren birimi oldu?
Medical Park iyi bi hastane diye biliyorum?
Bu konuyu aile biyukeriniz nasi değerlendiriyor ?
sürekli gittiğim bir hasteneydi 2. bir ameliyat tabii ki düşünüyorum ama bu burna verdiğim paraya üzülüyorum, elimde bir kanır delil yok şikayetci olsam nasıl olacak ki? Ailemde benle aynı düşünüyor onlarda şikayet yazdı hastaneye ancak sonuç aynı
Nası elinizde kanit yok 🤔
Marketten sakız bile alsanız fişi oluyor 🤔
o şekilde değil tabii ki belgeler var burunla ilgili ve ameliyatla ilgili bilgi vermediği ve alaycı tavrının kanıtı yok
Bu estetik işleri cok karışık işler?
Bu konuyu iyi araştırmalıydınız?
Tm parasıda cabası ama sorun bence ameliyatın yapılması gereken zamanda yapılmamış olması ve ameliyatlı gerçekleştiren yerin bu ameliyatı sadece para kazanmak icin yapmış olması?
Yani bu ameliyat icin beklemeliydiniz? Niye bu kadar acele ettiniz?
Hastaneden ameliyatla ilgili belge almadınız mı?
Hastaneye illaki girişiniz yapılmıştır?
Ama dava açsanız davanın masrafları olucaktır
Buda para demek ?
Tm işte belgeniz varsa bu avukatla görüşün derim
Eger avukat olumlu konuşursa dava açma yoluna gidersiniz
belgelerimiz var o konu da bir sıkıntı yok yatış, ameliyat, makbuz her şey mevcut 2-3 sene gerçekten bir sürü video izledim burnuma çok takıntılı olduğum için en son ikna olunca ailem ilk ona gittik ve o heyecanla maalesef kendisine ameliyat oldum gerçekten izlediğim videolardan gördüğüm bilgilerle ameliyata yakın bir şeyler tüketmedim
teşekkür ederim🤎
Bi estetik ameliyat yaptırmadım hic?
Ama sizin bu deneyiminiz bana böyle bir operasyon öncesi herşeyin en ince detayina göre araştırılması gerektiğini gösterdi ?
Cunki yaşadığımız ülkede ve dünyada insan haklari maalesef çok sınırlı?
Bundan sonra atacağınız adımları cok iyi araştırarak atmanızı öneririm
Geçmiş olsun
çok haklısınız teşekkürler tekrardan
İnsanlık vazifem 🤲
Revizyon yaptır
para yok
Yani bir kac hafta agri sızı olur
1,5 yıl oldu ameliyat olalı
Ee sorun ne
burun ucum acımaya başladı ve şişei
şişti*
Aymı dırım aw bende beğenmedim
bir anlık heyecan ve heves maduriyeti
Ben dedim ucunu dik gitsin dedi o erkek hastalarımıza yakışmıyor vs ve küçültmedi gbi de hiç ucunu az kaldırmış o kfr kemer almış ufak Bi kemer kalmış ama yapacağı işi s...
bende tam tersi burun deliklerim gözükmesin dedim yüzümden önce delikler görünüyo burnumu önden aynı bırakıp kemeri almış sadeve okul cocu
Ayy tam istediğim gbş yapmış ben kaydırak kemerli ve ucu dimdik istiyordum oturup ağlicam simfi
bende ağlicam gel değişek burunları aq
Olur qisüşfşflf Bi foto gelirmi burun fotosu
yok reis
Üzdü süqüğdşre kaç a oldun sen?
hastaneye masrafleri dahil 25 sen?
34 akqüüqğwğwlq
hastane şehir ne
İstanbul bezmialem
İSTANBUL DELTA HOSPİTAL GİDİN
Hangi yakada
ne bilim ben samsun köylüsüyüm maltepe de
Sağolasın ss aldım bidaha yaptırmayı düşünüyorum ama hayallere kavuşunca ğcüfpfr
doktorları iyiymis oranın
Acaba suanda ne kadar
ablama sordum da70-80 dedi ama revizyonu bilmiyom
Oha cüş One öyle abeeğ