Ya diyet yapmak istiyorum ama bir sürü şey gerekiyor ya her şeyi alamam ben🥺🥺
ÇORBA DİYETİ YAPSAM MI SİZCE?
ÇORBA DİYETİ YAPSAM MI SİZCE?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeker hamur yağ bunlardan uzak duracaksın yürüyüş spor yapacaksın oldu bitti akşamları sadece çorba ve salata yiyebilirsin bak öğlene doğru kahvaltı yaparsın oldu bitti akşamları ekmeği bırak çorba yanında tavuk et salata sebze yemekleri vs olursa olur ama akşşma yemeği geç olmasın 6 gibi olsun ondan sonra yeme yiyeceksen de meyve yoğurt yersin
Evettt zaten hamur ekmek yağlı vs olmayacak acaba çorba diyetimi yapsam hem çorbayı çok severim hemde rahat maliyeti uok😂🙄🙄
Çorbayı ben de severim olabilir akşamları en iyi şey çorbadır zaten ama bir müddet sonra sıkılabilirsin yanına alternatif işte tavuk salata köfte salata balık salata olabilir benim de senin gibi diyete ihtiyacım var 50 kilo vermem gerekiyor ama nasıl verecem bilemiyorum haa sadece yeme olmuyor hareket lazım hareket olmadan olmuyor maalesef
Cevap
4Cevap
Kalorisi düşük diyet
Sağlıklı beslen normalde yapman gerektiği gibi yani. Şekeri kes günlük aktivitelerini arttır kilo verirsin zaten.
Ya evet kahvaltıyı düzgün yaparıö ama onun dışında valla diğer öğünler sıkıntılı olur yaa
Sende onu yapamam bunu yapamam e yapma o zaman yani.
Diyet artık pahalı
Valla sorma zaten eve bir şey alamıyorsun ben kalkıp ekstra bir şey alsam diyete uygun bana kazık girecek resmen
Yeme zaten zayıflarsın
SU diyeti
Maliyetli maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?