Hayatımda çok fazla stres, endişe ve kaygı var. Hep üzülerek geçiriyorum, kilo verebilir miyim?

Hayatımda çok fazla stres, endişe ve kaygı var. Hep üzülerek geçiriyorum, kilo verebilir miyim?

Geçen sene 20 kilo vermiştm ama tekrar aynı şekilde geri aldım hayatmda çok stres endişe kaygı vae her gün üzülerek geçiyo hayatm istediğim şeyler için çabalıyom ama olmuyp kilom çabası

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederm olumlu veya olumsuz yorumlarnz için hatta ben çirkin görüntü sebebiyle sorum kaldırılır diye düşünmüştm ama aksine. ..
25 yaşndaym 2 aya sonra 26 yaşında olcam kısaca son yıllarmı anlataym lise sonda üni çıkmıştı bana başka bi şehre gitmek okumak gözü korkuttu bennm herkese üni çıkmadı demişti bişey olmaz seneye gireran dedilee ama okumak istediğimden emn değildm 1 sene evde durduktan sonra istediğim kozmetik mağazasnda satış danışmanı olarak işe girdm 19 yaşındaydm
Güncellemeler
+1 yıl
Aradan zaman geçti seni müdür yardmcıaı yapcaz dediler bn böyle bi yetki istemiyodm sonrada nasıl oldysa mağazadan işlenen bi üsülsüzlk benim üstüme kaldı işten çıkartmıyoz seni ama 2 sene yükselemiceksin dedilee bi yandanda sevinmştm zatwn pandemi oldu ama bn yükselmek istiyodm pamdemi benim kekelemem personel çokluğu bsna bekle dediler işten