İnsülin pompası kullanıyorum?

18 yaşındayım, liseye gidiyorum.9 yıldır diyabetim, birkaç yıldır insülin pompası kullanıyorum. İnsülin pompası üzerimde gözükmesin diye her şeyi yapıyorum. Normalde üstüme kısa giymeyi seven ben, sırf pompa gözükmesin diye uzun giyiyorum. Hastalığımdan rahatsız değilim, Allah'tan gelmiş bir şey ve daha kötüleri de var sonuçta. Ama pompayı görünce olan garip bakışlardan çok rahatsız oluyorum. bilmeyen için garip evet, onları da anlıyorum ama kendimi aykırı gibi hissediyorum. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama kafama çok takıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes dışarı çıkacağımız zaman kombin konuşurken ben fix kombinimi yapıyorum çünkü aksi takdirde pompa gözüküyor. Eğer bir bodyi pantolonumun içine koyduysam kesinlikle üzerine gömlek giyerek pompayı saklıyorum. Kritik durumlarda da ötmesinden nefret ediyorum ama sessize alınamıyor. Bu durumdan aileme de bahsedemiyorum çünkü zaten yeterince kendilerini üzüyorlar. Hastalığımı hissetmemem için de dünya para vererek satın aldılar zaten bu pompayı. Ama yine de kendimi aykırı hissetmekten alı koyamıyorum kendimi.

İnsülin pompası kullanıyorum?