3 aylık full body yaptıktan sonra artık sırt omuz bacak günü yapmak istiyorum. Bacak günü hareketlerim belli ama sırt ve omuz için ne önerirsiniz? Evde spor yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Evde spor yapıyorum. Sırt ve omuz için hangi hareketleri öne önerirsiniz?
Baya varmış 😀 Sana iki tane link atıyım diyecektim atamam xper yetmiyor. Berkaytürkkanın İnstagram adresinde kendine uygun hareket bulabilirsin oraya bak.
O adamdan ben paket almıştım 😂😂 uygulamasında aslında var bölgelere göre hareketler ama ben üst bölge in abartmak istemiyorum. Onunkiler daha çok erkeğe yönelik
Paket mi aldın 😀 Kaça? Aşırı kaslı olmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. Merak etme sendeki hormonlar buna zaten mani olur. Sen ostorojen salgılarsın. Testosteron salgılaman büyük kaslı olman için hormon dengeni bir çok şey kullanıp bozman lazım.
Hatırlamıyorum 2 aylık 300 civarı bir şeydi sanırım. Tabi bir gün bile yapmadım programlarını ayrı bir konu 😂😂😂 önermemde. Bire bir konuşmuyorsun çünkü. Aksine kas yapmak istiyorum neden istemeyeyim?
İlk kez program satın aldım ve hiç araştırmadım. Diyet bana göre değil. Zeytini bile adedine göre yemek beni bir zamandan sonra soğuturdu. Bende yapamayacağımı anladım yapmadım. Ayrıca o zaman spor salonuna gitmeme rağmen bir çok makine yoktu. Adamda bana salonda olmayan makinelerle program yazmıştı sonrada uğraşmadım açıkçası. Birde birebir sohbet etmek daha güzel. Gün sonu rapor verebileceğim bir sistemi yoktu adamın. Ama uygulaması güzeldi. Her gün aldığım kalori, protein vs vs ayrıntılı yazıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direnç lastiği ile mi çalışıyorsun?
Halter setim var 40 kg. 4 tane 2.5 kg, 4 tane 5 kg ağırlık diskim var
https://www.youtube.com/watch?v=Wxd5couUEM8 Bunlara bakabilirsin
Ağırlık vs şeylerin var mı?
40 kg halter setim var. 2.5 kg 4 tane disk gibi düşün 4 tanede 5 kg disk ve halter
Birde ayak bilek ağırlığım va r
Baya varmış 😀
Sana iki tane link atıyım diyecektim atamam xper yetmiyor.
Berkaytürkkanın İnstagram adresinde kendine uygun hareket bulabilirsin oraya bak.
O adamdan ben paket almıştım 😂😂 uygulamasında aslında var bölgelere göre hareketler ama ben üst bölge in abartmak istemiyorum. Onunkiler daha çok erkeğe yönelik
Paket mi aldın 😀 Kaça?
Aşırı kaslı olmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. Merak etme sendeki hormonlar buna zaten mani olur. Sen ostorojen salgılarsın. Testosteron salgılaman büyük kaslı olman için hormon dengeni bir çok şey kullanıp bozman lazım.
Hatırlamıyorum 2 aylık 300 civarı bir şeydi sanırım. Tabi bir gün bile yapmadım programlarını ayrı bir konu 😂😂😂 önermemde. Bire bir konuşmuyorsun çünkü. Aksine kas yapmak istiyorum neden istemeyeyim?
Peki niye yapmadın. Programını
İlk kez program satın aldım ve hiç araştırmadım. Diyet bana göre değil. Zeytini bile adedine göre yemek beni bir zamandan sonra soğuturdu. Bende yapamayacağımı anladım yapmadım. Ayrıca o zaman spor salonuna gitmeme rağmen bir çok makine yoktu. Adamda bana salonda olmayan makinelerle program yazmıştı sonrada uğraşmadım açıkçası. Birde birebir sohbet etmek daha güzel. Gün sonu rapor verebileceğim bir sistemi yoktu adamın. Ama uygulaması güzeldi. Her gün aldığım kalori, protein vs vs ayrıntılı yazıyordu
Anladım
youtube den takip et