Allah rızası için bir fikir verin?

Bir miktar paraya ihtiyacım var sağlık için ailemden ayrı yaşıyorum hastanede akciger filmi için gittim birsuru tomografi çektiler özele gitmek mecburiyetinde kaldım durumum kötüydü dahiliye EKG derken bana çok pahalıya patladı 2 ay önce ve benim bunu ödeyecek imkanım hiç yok bana fiyatını başta söylemediler bende fazla tutmaz diye ses etmedim sormayada utandım sonra kasaya gelince miktarı söylediler çok kötü korktum rezil oldum yalvara yakara hastanenin hekimiyle konuştum elden taksitle vermek için başta kabul etmediler burası butik değil dediler imkanım yok dedim yalvardım tamam dediler bir kısmını ödedim yavaş gidiyorsun bu miktara bu ücret ne gibisinden söylendiler elime geçtikçe 5 kuruş olsa dahi biriktirdim vermeye çalıştım bu durumdan dolayı çok zorlu çektim ama yeter ki ödeyim diye çabaladım bir miktar kaldı ve benim 5 kuruşum bile yok beni tehdit edercesine artık öde demeye başladılar 1 aydır böyle bugün akşam üzeri tekrar aradılar biz sizinle artık uğraşmayıcağız adalet uğraşacak denilip hiç dinlemeden yüzüme kapattılar ben şu an napmaliyim
Allah rızası için bir fikir verin?