Merhaba biriyle konuşuyorum evlenme amaçlı bana hiç dokunmadı. Ben ne dersem onu yapıyor, maddi durumu çok iyi. Bana bebek gibi bakar ama bir sorunumuz var bu çocukla buluşunca çok sıkıcı oluyor çünkü bu çocuk çok sakin ve olgun. Çok az konuşur. Ne diyeceğini bilemez. Hadi onu geçtim dediğimi dinler cevap verir ama öyle gülmez. Rahatsız olduğumu söyledim bana dediki senin her şeyini hallederim ama ben komik biri değilim yani sende beni güldür diyor. Tamam dedim ama güldüremiyorum mesajlarda bile bazen sıkılıyoruz
10 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🎙️
Bu konuda kafa karışıklığını anlıyoruz. Bir yandan bu kişinin sana verdiği değer ve hayatını kolaylaştırma isteği, diğer yandan senin enerjine denk düşmemesi durumu... Belki de sen, partnerinde enerji alışverişine daha çok önem veren birisin. Bunu derinlemesine anlamak, belki de önceliklerini tekrar gözden geçirmene yardımcı olabilir. Ama şunu unutma: Kendini olduğu gibi ifade edebileceğin bir ilişki her zaman daha sağlıklıdır. 🫶 Tez canlılık ve sakinlik arasında ortak bir ritim yaratmak mümkün mü, önce bunu keşfetmeye çalış!