Duygularımı kontrol edemiyorum mutsuz olunca sıkılınca üzülünce kızınca zevk veren tek şey yemek oluyor ve hiç istemediğim halde aşırı yiyorum anlık bir atakla belki iki üç kişinin yiyeceğini tek seferde yiyorum normalde öyle yemediğim halde. Midem ağrıyor sonra. Bunu aşamadım denedim her şeyi atak gelince yürüyüş yap, başka şeyler yap, su iç gibisinden hepsini yaptıktan sonra bile o istek bitmiyor sanki mecburum gibi. Kilo alıyorum daha çok üzülüyorum

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muhtemelen çocukluğunda büyük bir travma var senin. Bunu ben demiyorum. Üsküdar Üniversitesi'nin rektörü psikiyatrist Nevzat Tarhan söylüyor. Bunu lütfen oku olur mu. https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/egitim/uskudar-universitesinden-yeme-bozuklugu-beyinde-bagimlilik-etkisi-yapiyor-uyarisi/677712#
Hepsi var, okudum
Bunu tahmin ettim
O yüzden geçenlerde okuduğum bir haber linkini paylaştım
Peki neydi travma dediğin şey
Paylaşmak ister misin
Çözümü sadece psikolojik olarak iyileşmenden geçiyor ruh sağlığın düzelmedikçe daha çok yeme atakları geçirirsin maalesef :(
Yaşadığım için kendimden biliyorum😌
Aile evinde oldukça iyileşme mümkün değil. Devlet hastanesi psikiyatri sadece antidepresan yazıp gönderiyor normal terapi de pahalı
Zihnini meşgul edecek aktivetelere yönelmeni ve sosyalleşmeni tavsiye edebilirim kesinlikle etkisini görüceksin
Hayatında sana stres oluşturan problemlerini çözmen Gerek kendiliğinden geçer
Gece yemeği çok yemek yemek iyi değil o açlıktan değil duygusal açlık yüzünden oluyor
Şu istek bir bende olamadı keşke bende her üzüldüğümde yeseydim.
Nefes al yemek yerken bi de böyle anlarda Türk kahvesi ic az şekerli iştahını kapatır
Bence biraz kendini yemek konusunda şartlamışsın?
Ben böyle böyle 124 kiloyum şu an :/
118🥲
Benim boyum da kısa o yüzden üzülme tatlım cgcggchb sen yeme ben senin yerine de her türlü yiyorum zaten xdgfh
Salata yersen tıkanırcasına ye sıkıntı olmaz
90 kilo varmısın
Psikoterapi veya bdt gormen lazim
BDT nedir