Merhabaa 🌸
Çoğumuz dört dörtlük sağlıklı beslenmiyoruz. Arada sağlıksız yiyecekler yiyip kaçamak yaptığımız oluyor haliyle.
Sağlıksız besinler hayatınızın neresinde?

Merhabaa 🌸
Çoğumuz dört dörtlük sağlıklı beslenmiyoruz. Arada sağlıksız yiyecekler yiyip kaçamak yaptığımız oluyor haliyle.
Sağlıksız besinler hayatınızın neresinde?

Sağlıksız besinleri olabildiğince az tüketmeyi tercih ediyorum yani deniyorum. ama maalesef insan bazen canı çekiyor ya da aşırı mutsuz ve stresli olduğunda bazen abur cubur tüketmek isteyebiliyor. bunun nedeni aslında bütün sağlıksız yiyecekler. örnek olarak (Fast food) Çikolata, dondurma, cips, ya da bunun gibi sağlıksız atıştırmalıklar. insanda seretonin yani mutluluk hormonu salgılatıyor. bu yüzden bu yiyecekleri canımız çekiyor.
ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum hatta kalori hesabı yapıyorum sürekli bu yüzden çok nadir tüketiyorum bu ve bunun gibi sağlıksız besinleri.
Mümkün mertebe uzak duruyorum
En iyi görüş için teşekkürler
Benim bir yemek duzenim var. Bu düzen dışına çıkmamaya çalışıyorum. Tatlı, kızartma ve hamur işleri tüketen biri değilim. Hafta içi inanılmaz dikkat etmeye özen gösteriyorum. Haftasonu sadece bir gün istediğim bir yemeği yiyebiliyorum. Hatta sabah kahvaltı, akşam yemeği ve ara öğünler istediğim besinlere yer veriyorum. Bir nevi aslında dozunda tüketiyorum..
Sağlıklı bir şekilde sağlıksız besleniyorum
Cevap
12Cevap
Sebze ve meyve daha çok yerim beyaz et özellikle cips çikolata hastalığım yoktur.
Servetli tatli hastasiyim
Spordan dolayı kendime verdiğim ödül günü var o zaman fütursuzca yerim
Canım istiyorsa hiç bu sağlıksız az yemeliyim demem ne kadar istiyorsam o kadar yerim.
Karaciğer yağlanması yaşadıktan sonra birazcık daha özen gösteriyorum
bazen dozunu kaçırdığım oluyor bu devirde dikkat etmekte çok zor hemen hemen her şeyde sağlıksız şeyler var
Valla bana hiç fark etmiyor ne bulursam yiyorum 😄
aşırı derecede yiyorum maalesef :D :D
Dozunda abur cubur yiyorum bu konuda hassasım
ben sağlıklı besleniyorum
Arada bir dozunu kaçırıyorum.
Yanından bile geçmiyorum
Valla uzak durmaya çalışırım ben hep genelde
Bir sorunmu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?