Merhabaa 🌸
Beraber diyet yaptığınız ve sizi diyet konusunda olumlu yönlendiren biri var mı?

Merhabaa 🌸
Beraber diyet yaptığınız ve sizi diyet konusunda olumlu yönlendiren biri var mı?

Diyet değil de sağlıklı beslenmeye ilk annem sayesinde başladım. İlk başlarda bu beslenme konusunda sıkıntı çekmiştim fakat sonrasında alıştım. Babamda zorunlu olarak bizde uymak zorunda kaldı. İlk başlarda açım açım diyordu şimdi iyi ki bu şekilde besleniyoruz diyor. 14 kilo kadar verdiğini görünce mutlu oldu
Ablam var aslında tam tersi ablamı biz teşvik etmek amaçlı katılıyoruz. Doktorunun verdiği listeye evde olduğu vakitlerde uyuyoruz onun gibi besleniyoruz bazen pişirme şekli farklı oluyor sadece.
Yaa süpermiş.
Hayır yok. Diyet yapmıyorum
Birlikte diyet yaptığım biri yok. Hatta demin pilav kavurma canım çekti ve uzun zaman sonra yeme şansım oldu.
Cevap
11Cevap
Maalesef diyet arkadaşım yok
Hayır yok bizim kızlar aksina köstek oluyo kdkdkdk zordayım
Ahaha o kötü işte.
Yok ya ben pek diyet yapmam zaten tarzım değil. Ama yapınca da biriyle yapmam. Ben iradeli değilim beni diyeti bozmamaya yönlendirecek birini istemem😂
Diyete karşıyım. Hepimiz ölüp gidicez, atın ölümü arpadan olsun asdjdk
Diyet yapmadım ihtiyac olmadı 1.50 boy+ 40 kilo fazla deyil bence
Yok 😂 öyle bi girişimim olmuştu kavgayla sonuçlandı.
Biz naparsak annemle beraber yapiyoruz 😂 o da sebze suyuna basladi.
Hayır yok zayıflıktan ölüyorum bir de ölüm diyeti yapayım he
Hayır yok ama bir DiyetBuddy'm olsa güzel olabilirdi
Bu sıralar yapicam mecburen bugün doktor diyet yap öyle ameliyat yapicam dedi 8 kilo vermeliymisim
Diyete ihtiyaç duymuyorum boyum ve kilom ideal.. 186 cm 76 kilo
Knk resimdeki tabak diyet değil ki 😂😅 pilav fazla brokoli iyi olmuş bende her hafta yerim
hayır yok maalesef önceden eşimle yapardık ama şimdi o yeni çocuk doğurdu ve ona bakarken daha çok yiyor
Yok diyete yakında başlayacağım
Yok hayır zaten diyet yapmıyorum 😄
diyette yaparız düette :D
hayir.
Afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?